Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2023, 18:44
935
2

Олександрія – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва аутсайдерів за вкрай важливі пункти

| Оновлено 11 листопада 2023, 18:44
935
2
Олександрія – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ. Руслан Ротань

В суботу, 11 листопада, відбудеться поєдинок 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть «Олександрія» та рівненський «Верес». Гра пройде в Олександрії на полі стадіону «Ніка», початок – о 17:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Олександрія

Вкотре доводиться константувати, пишучи анонс матчу «Олександрії», що дві перемоги, здобуті командою в матчах 1 і 2 туру поточного розіграшу УПЛ, стали для клубу поки що єдиними переможними в сезоні. Після того «поліграфи» зуміли набрати тільки чотири очки за допомогою нічиїх, а всі інші матчі програли.

Такі результати прямо призвели до чотирнадцятого місця в турнірній таблиці. А як інакше, якщо не те що вигравати, а навіть забивати підопічні Ротаня не можуть? Останні забиті голи датуються 1 жовтня, коли команда поступилася «Динамо» (2:4). А всього в чемпіонаті забито сім голів, менше тільки ще в одного явного аутсайдера «Миная».

Відчувається, що доля головного тренера команди висить на волосині. Цілком ймовірно, що у разі поразки «Вересу» Руслан Ротань покине свою посаду, адже передумов для покращення гри та результатів поки зовсім не видно.

Верес

У рівнян перемог ще менше, ніж в «Олександрії». В 6 турі був здоланий одеський «Чорноморець», і все. Перемога над міцним колективом Григорчука – це, звичайно, плюс, але вона стала єдиною в поточному розіграші. Крім неї, було ше п'ять нічиїх, що в підсумку вилилося у вісім набраних очок та п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці.

Особливі надії в команди були на матч з «Минаєм», але він закінчився нічиєю, яка не влаштувала нікого. Керівництво клубу, до речі, за чутками, рекомендувало головному тренеру рівнян Сергію Лавриненку на цей матч довірити клубній молоді. Невідомо, чи була насправді така рекомендація, але молоді на полі тоді особливо так і не з'явилося.

Тим часом клуб покинув В'ячеслав Шевчук, який вирішив боротися за місце очільника Рівненської федерації футболу. Знову ж таки, була інформація, що Шевчуку пропонували очолити команду замість Лавриненка, але В'ячеслав відмовився.

Статистика зустрічей

Всього зіграно в УПЛ 10 матчів: +5=2-3, різниця м’ячів 17-12 на користь «Олександрії».

Орієнтовні склади

«Олександрія»: Шевченко - Копина, Савченко, Логінов, Скорко - Сігєєв - Шулянський, Шостак, Смирний, Джевані - Погорілий.

«Верес»: Когут- Балан, Кучеренко, Курко, Вовченко - Жуліо Сезар, Кухарук - Шестаков, Яго, С. Шарай - Марусич.

Прогноз на протистояння

Перемога вкрай необхідна обом колективам, але припущення, що більше захочуть виграти гості, тому поставимо на їхню мінімальну вікторію.

11 листопада, субота

«Олександрія» – «Верес»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ та ін.
Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)
ОЛЕКСАНДРІЯ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZANREGENT1993
За Верес. Ротаня в отставку
WildeKater
Неужели сегодня последний раз над Ротанем угарнем?