Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1015
0

Дженоа – Верона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 10 листопада о 21:45 за Києвом

Дженоа – Верона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 листопада на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 12-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Вероною». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Дженоа

Команда в 2021 році отримала нового, амбітного власника в особі американського концерну... І вилетіла за підсумками того сезону з Кальчо. Благо, що вдалося повернутися з ходу. Героєм цього піднесення став Джилардіно. Для Альберто, нещодавно ще класного нападника, це фактично перший тренерський досвід. І успішний: почавши як в.о., він вивів грифонів із кризи і підняв безпосередньо до Серії А. А потім, уже там, на новому-старому рівні, колектив із Генуї зміг почати набирати очки досить активно. Навіть вигравати виходить, правда, не так, щоб дуже часто: у Лаціо ще наприкінці серпня, у Роми у вересні (причому 4:1), у Салернітани кілька тижнів тому. А ось Кальярі у минулому турі поступилися на виїзді, хоч на перший гол суперника змогли швидко відповісти.

Верона

Клуб зміг стабілізувати ситуацію за часів, коли тут зробили ставку на Юрича. Звичайно ж, і близько мастіффи не претендували на повторення свого єдиного скудетто. Але хоч би вдалося стати середняком Кальчо. Але Іван 2021-го року перебрався до Торино, і без нього знову все скотилося до боротьби за виживання. Виходило успішно, щоправда, наприкінці минулого сезону рятівне 17 місце взяли за підсумками лише спеціального, додаткового матчу зі Спецією. Вже після цього зманили з Лечче Марко Бароні. Він починав із пари перемог (у Кальчо, заразом і в кубку стартували вдало), але потім результати відразу різко впали. За кількох нульових нічиїх все інше Еллас програли. Причому якщо з Ювентусом до 96-ї були 0:0 (але все одно пропустили), то Монца перемогла із запасом, 3:1.

Статистика особистих зустрічей

Мастіффи не програвали чотири рази поспіль. І в крайньому поєдинку змогли обіграти грифонів 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що гості зачепляться за очки. Погодимося та поставимо на те, що тут зможуть виграти грифони (коефіцієнт – 1,95).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.