Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1529
1

Томас ТУХЕЛЬ: «Кожна гра – це гра, для якої ми запросили Кейна»

Головний тренер «Баварії» прокоментував перемогу над «Галатасараєм» та вихід у плей-оф ЛЧ

Томас ТУХЕЛЬ: «Кожна гра – це гра, для якої ми запросили Кейна»
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Тухель

8 листопада відбувся матч 4-го туру Ліги чемпіонів у групі А між командами «Баварія» та «Галатасарай». Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів.

Головний тренер мюнхенців Томас Тухель прокоментував перемогу та вихід у плей-оф ЛЧ:

«Мені сподобалася гра. Мені сподобалася наша інтенсивність. Сьогодні ми діяли дуже агресивно, дуже гостро, і мені це дуже сподобалося. У першому таймі нам не вистачало точності на останніх 20-30 метрах. Вважаю, що нам потрібно було створювати більше моментів. Ви можете бачити очікувані голи, але сьогодні ми були недостатньо точними. У другому таймі нам трохи пощастило, що Галатасарай забив гол в офсайді, але ми теж реалізували свої моменти.

Кожна гра – це гра, для якої ми запросили Гаррі Кейна, тому що він відкриває ігри та ситуації. Він ніколи не втрачає впевненості. Ми знаємо, як це, коли нападники рухаються в потоці, і це чудово.

Ви можете майже сприймати [його забиті голи] як щось зрозуміле, тому що він робить це вже більше десяти років. Але це його перша зміна клубу, країни, культури. Дуже добре, що він так рано втрутився та взяв на себе відповідальність; він велика особистість.

Я дуже пишаюся тим, як ми грали. Минулого тижня було важко. Кілька днів тому ми мали виїзну гру в Дортмунді, і це досі відчувається. Але це приголомшливе досягнення. У нас 12 очок і ми точно лідируємо у групі. Це дуже важливо, бо це була наша мета».

Нападник «Баварії» та гравець матчу Гаррі Кейн:

«Це була важка гра. Ми чекали на ще одну важку гру. Виїзний матч був дуже схожим. Я думав, що цього разу ми краще контролювали гру. Особливо у першому таймі ми потрапили у заключну третину під час переходу; нам просто не вистачило фінального проходу чи фінального фінішу. Ми знали, що у другому таймі нам просто треба зберегти цей імпульс.

На трансфери завжди йде багато уваги як на полі, так і за його межами. Так що, звичайно, завжди є трохи більше тиску та очікувань, але я, очевидно, радий початку [життя в Мюнхені]. Це також заслуга команди. Команда грає дуже добре, і довкола мене чудові гравці, які мене налаштовують і дають шанси.

Ми офіційно посіли перше місце у групі, і це чудово. Я думаю, що це показує, де ми хочемо бути як команда. Ще у нас були дві дуже важкі виїзні ігри – у Копенгагені та Галатасараї, тож розпочати групу з чотирьох перемог із чотирьох і вже фінішувати на першому місці – це заслуга хлопців та персоналу. Ми можемо отримувати від цього задоволення, але знаємо, що кінець бізнесу – це плей-офф».

Голкіпер «Баварії» Мануель Ноєр:

«Це була особлива гра, чудова атмосфера. Нічна гра під прожекторами вдома – особлива подія для кожного футболіста. Повернутись на поле разом із командою Ліги чемпіонів проти такої великої команди – це щось особливе для мене».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року
Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 12
Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Став відомий перший клуб, який вийшов із Першої ліги в УПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 15:59 2
Став відомий перший клуб, який вийшов із Першої ліги в УПЛ 2024/25

Карпати повертаються до елітного дивізіону України!

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Тухель трохи потусувався в АПЛ,і побачив на що здібний Г.Кейн,не відомо як тренеру,а зате що настояв на придбанні Гаррі,клуб Баварія повинна це оцінити.