Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 листопада 2023, 12:43
12202
0

Мікель АРТЕТА: «Маючи Зінченка на лавці, замінити Томіясу – вірне рішення»

Головний тренер «Арсенала» прокоментував перемогу над «Севільєю» у ЛЧ

| Оновлено 09 листопада 2023, 12:43
12202
0
Мікель АРТЕТА: «Маючи Зінченка на лавці, замінити Томіясу – вірне рішення»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

8 листопада відбувся матч 4-го туру Ліги чемпіонів у групі В між командами «Арсенал» та «Севілья». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «канонірів».

Після завершення зустрічі головний тренер лондонського клубу Мікель Артета прокоментував перемогу своїх підопічних:

Про неодноразове порушення на Сака: «Що ж, у футболі є контакти, і очевидно, що на нападників це відбувається. В кінці йому було незручно продовжувати гру, сподіваюся, все добре, я дуже задоволений його грою».

Про те, чи стала перемога гарною відповіддю після суботи [поразка Ньюкаслу]: «Я думаю, що це були дійсно хороші речі, які ми зробили проти «Ньюкасла», нам не потрібна була реакція, тому що команда виступила надзвичайно добре проти команди, проти якої справді складно грати. Сьогодні потрібні були інші вимоги, тактично нам потрібно було щось інше, ми грали вдома, нам потрібна інша гра, і ми реалізували те, що хотіли дуже, дуже добре, тому я дуже задоволений двома останніми виступами».

Про останні виступи Кая Хаверца: «Для мене в першому таймі проти «Вест Хема» він був найкращим гравцем, «Ньюкасла» — одним із найкращих, а сьогодні він знову був дуже сильний, я дуже задоволений ним».

Про вплив Сака і Габріеля Мартінеллі: «Саме атакуючі гравці, очевидно, мають величезний вплив на те, що ми можемо створити в останній третині, але в багатьох випадках процес має бути кращим і позаду, щоб дати їм час, дати їм перевагу і мати перевагу. Простір та підтримка, необхідна для створення цих речей. Сьогодні вони зробили це дуже добре, і, очевидно, що в цьому випадку від них важко захиститися.

Про пошук ідеального балансу в трійці лідерів: «Я не знаю, де цей ідеальний баланс. Це те, що у нас є, подивіться на Габбі Жезуса, я думаю, він зіграв за нас лише одну гру у Прем'єр-лізі, а у Лізі чемпіонів він зіграв три гри та забив чотири голи. Це те, що є, але мати тут Лео, який настільки надійний і дає вам щось зовсім інше, ніж він і Едді, це радість, і я дійсно щасливий з ним.

Про те, чому було замінено Такехіро Томіясу: «Так, у першому таймі він мав певний дискомфорт, і ми не хотіли ризикувати. Він відіграв багато хвилин, і, очевидно, маючи Олександра [Зінченка] на лаві запасних, я думаю, що це було правильне рішення».

Про гру Жоржіньйо та його вплив: «Це радість, що він є. Його вплив на решту команди та інших хлопців величезний. Він відповідає тому, як ми хочемо грати, він такий розумний. Він так швидко все розуміє і робить усіх інших кращими, і я дуже задоволений його грою сьогодні ввечері».

Про деталі травми Сака: «Це був лише удар, і фізіотерапевти сказали мені по радіо, що він не радий продовжувати, тому у нього буде деякий дискомфорт, але, сподіваюся, я хочу припустити, що з ним все буде в порядку.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.