Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 листопада 2023, 00:29
2661
9

ХАВІ: «Із Шахтарем ми досягли найнижчої точки в плані гри»

Наставник «Барселони» розчарований

| Оновлено 08 листопада 2023, 00:29
2661
9
ХАВІ: «Із Шахтарем ми досягли найнижчої точки в плані гри»
Getty Images/Global Images Ukraine. Хаві

Головний тренер «Барселони» Хаві після матчу з «Шахтарем» (0:1) у 4-му турі Ліги чемпіонів зізнався в розчаруванні діями підопічних.

«Ми досягли найнижчої точки в плані гри, втрат, роботи з м'ячем, атакувальних дій. Це один із найгірших матчів за останні роки. Ми в поганій ситуації, треба це визнати. Сумно, але потрібно продовжувати працювати.

Усе залежить від нас. Наступний матч у Лізі чемпіонів – проти «Порту» вдома. Тоді ми математично можемо домогтися виходу до плей-оф.

Ще недавно ми грали добре. Це питання психології. У нас з'явився блок. Думаю, ми, загалом, неправильно робимо різні речі. Ми пропускаємо занадто багато, тому що недостатньо уважні. І тиск після поразок не такий, яким має бути. Такі деталі позначаються на такому високому рівні. На мене, як на тренера, чекає робота, і гравці теж повинні взяти відповідальність на себе.

Гравцям потрібно повернути впевненість у собі, той динамізм, з яким ми грали донедавна. Ми повинні визнати, що перебуваємо в стані невеликого спаду. Потрібне перезавантаження. Але плюс у тому, що нічого ще не втрачено. І ми залежимо багато в чому від самих себе, це найрадісніше», – зізнався Хаві.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Залищук
геній разумізма
Viktor Shuper
класно ви матч здали, просто топ. скільки Ахметка відвалив? чи ви так, по дружбі, аби Порту трохи насолити?
очевидно ж що здали гру. тупо грати не хотіли. нагадало Україна - Англія (1:1). вболівальники збірної тоді теж думали, що Україна така сильна, що з англами нічку розкатала. а потім 1:2 від Італії поставило все на свої місця. і то Італія ще в пів ноги грала.
зніміть рожеві окуляри. суператакуюча Барса не забила команді, яка в чемпі України пропускає ледь не в кожному матчі. ви серйозно?
явний же злив. 1 удар в ствір Шахти і той десь після 80 хвилин. вони навіть бити боялись щоб випадково не залетіла банка. прокиньтесь