Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 листопада 2023, 03:58
3125
1

Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Це Тоттенгем, і від цього він не є чимось особливим»

Головний тренер «Челсі» прокоментував перемогу над «Тоттенгемом» у 11-му турі АПЛ

| Оновлено 07 листопада 2023, 03:58
3125
1
Маурісіо ПОЧЕТТІНО: «Це Тоттенгем, і від цього він не є чимось особливим»
Getty Images/Global Images Ukraine. Маурісіо Почеттіно

6 листопада відбувся матч 11-го туру АПЛ між командами «Тоттенгем» та «Челсі». Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь «пенсіонерів».

Головний тренер «пенсіонерів» Маурісіо Почеттіно прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Це футбол. Ми перемогли і заслужили на це. Технологія існує і нам потрібно її прийняти. На полі відбувається багато речей, і вам потрібно все перевіряти та перевіряти».

Подивіться на гру між «Тоттенгемом» та «Ліверпулем», «Тоттенгем» переміг на останній хвилині. Я думаю, ми заслуговуємо на цю похвалу. «Тоттенгем» грає фантастично, але сьогодні, я думаю, ми були найкращою командою.

Хет-трик Джексона? Це неймовірно для нього і дуже важливо для зміцнення впевненості.

Я думаю, що в підсумку з рахунком 4:1 ми заслужили перемогу і три очки, і це дійсно важливо, тому що ми маємо дуже важливу гру з «Манчестер Сіті».

Із самого початку було зрозуміло, що ми не мали всієї команди. Нам потрібно набрати цей імпульс, і в неділю ми маємо ще одну можливість показати, що ми в хорошій формі.

Думаю, ми зіграли на 22 хвилини більше ніж планували спочатку. Це була чудова гра, і ми зустрілися з командою, яка була повністю впевнена в собі.

Нам потрібно було підняти впевненість і для нас це була важлива перемога. Нам довелося аналізувати гру по-різному, але ми змусили їх помилятися і команда показала гарний характер. Ми виграли гру і досягли того, чого хотіли.

Щиро кажучи, нам було дуже важко у дебюті, і ми почали не дуже добре. Думаю, нам було складно контролювати гру, простір у штрафному майданчику та ворота в цілому. Ми припустилися занадто багато помилок у володінні м'ячем, і «Тоттенгем» розпочав гру з повною енергією. Після того, як ми пропустили, команда почала грати та грала з більшою свободою. Ми не показали своєї якості у перші 10-15 хвилин матчу.

Лінія захисту «Тоттенгема» була дуже високою, і ми почали будуватися ззаду. Нам забракло терпіння, щоб перемістити м'яч з одного боку на інший і знайти м'яч. У потрібний момент ми таки потрапили у вільний простір, але були розчаровані у перерві через те, що не відкрили простір, який дав нам «Тоттенгем». Ми не знайшли відповідного моменту, щоб завершити гру, тому що лінія захисту була дуже високою. Найголовніше для нас – це три очки.

Висока лінія оборони «Тоттенгема»? Послухайте, коли ви на вершині таблиці, ви можете спробувати все. Коли є впевненість, ви пробуєте це.

Я такий щасливий, тому що три очки дуже багато значать для нас. Ми перебуваємо в ситуації, коли нам потрібно набирати очки. Я радий повернутися і побачити людей, яких я не вивчив. Для мене найважливіша перемога. Це «Тоттенгем», і від цього він не є чимось особливим».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 15
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anonymous
Ви хоч самі зрозуміли, що переклали?