Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
749
1

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Ми незадоволені результатом»

Головний тренер «Руха» прокоментував нічию з «Оболонню»

Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Ми незадоволені результатом»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував нічию з київською «Оболонню» (2:2) у матчі 13-го туру УПЛ:

«Сьогодні ми незадоволені результатом. Команда налаштовувалась на перемогу. Гра розпочалась вдало – забили гол, контролювали ситуацію на полі. Але невпевнені дії захисту привели до того, що ми пропустили два голи.

Це пояснюється віком наших футболістів, втім вони мають зробити висновки, аби таке більше не повторилось. Коли воротар і захисники грають невпевнено, цей настрій передається всій команді. Потрібно, аби вони грали надійно і заряджали своєю впевненістю партнерів.

Нам потрібно було посилювати атаку, щоб зрівняти рахунок і постаратись виграти матч. Гравці, які вийшли на заміну, добре проявили себе. Карабін забив гол і мав ще один момент аби відзначитись знову.

Нам не вистачало Климчука, але «Рух» двічі забив, було багато моментів. Я не хочу, аби ми були залежні від одного футболіста, для цього команда має рости. Треба, щоб гравці зробили висновки з цих помилок. Зараз ми граємо в більш емоційний футбол – інколи не вистачає майстерності. «Рух» не відходитиме від своїх принципів і гратиме у свій звичний атакуючий футбол».

Ця нічия залишає «Рух» на 5-му місці у турнірній таблиці. У 13 турах чемпіонату львів'яни набрали 21 очко.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleg Dykyy
Звичайно невдоволені. Команда, що виграє у Кривбасу, Зорі, має шанс на виграш у Шахтаря, зливає геть усі матчі з аутсайдерами. Якби один... А так, це вже стало нормою Як це назвати?!