Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 листопада 2023, 01:00
1350
0

Гол та асист Квасниці. Рух та Оболонь розписали бойову нічию

«Леви» та «пивовари» видали досить видовищний матч

| Оновлено 07 листопада 2023, 01:00
1350
0
Гол та асист Квасниці. Рух та Оболонь розписали бойову нічию
УПЛ

Віталій Пономарьов після домашньої поразки від «Дніпра-1» у стартовому складі «Руха» зробив дві зміни: замість Герети і травмованого Климчука на поле вийшли Ледвій та Квасниця. Валерій Іващенко після гостьової розгромної поразки від ЛНЗ у своєму стартовому складі зробив ще більше ротацій, в тому числі і вимушених: замість Рибки, Чернова, Груші, Фатєєва та дискваліфікованих Приймака та Мороза на поле «Арени Львів» вийшли Кичак, для якого це була перша гра в УПЛ в складі «Оболоні», Прокопенко, Косовський, Лук’янчук, Суханов та Дубко.

Господарі поля відкрили рахунок вже у дебюті гри. Роман з лівого флангу навісив на дальнюю штангу, де Квасниця в один дотик пробив у ближній кут воріт, забивши свій 5-й гол в УПЛ. Так «жовто-чорні» перервали два свої затяжні безгольові серіали в чемпіонаті: загальний, який тривав 185 хвилин, та на своєму полі – 275 хвилин. Гості відповіли рейдом Прокопенка до воріт суперника, але все закінчилося неточною передачею на Краснопіра.

В середині тайму на ударній позиції опинився Роман, який не зумів обіграти захисника, і момент було втрачено. Згодом «пивовари» зусиллями Краснопіра забили гол, але перед тим нападник підіграв собі рукою, і взяття воріт не було зараховано. Гості мали нагоду зрівняти рахунок, але після флангової передачі Суханова Краснопір пробив впритул з дальньою штангою. А досвідчений Черненко зі штрафного пробивав під поперечину і Ледвій, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий.

І все ж, активність гравців «Оболоні» завершилась голом. Суханов завдав дальнього удару в ближній кут і Ледвій у падінні не зумів ліквідувати загрозу. Згодом Суханов міг оформити і дубль, але цього разу його удар прийняла на себе стійка воріт «Руха».

Ледь розпочався другий тайм, як м’яч вдруге опинився у воротах «жовто-чорних». Дубко довгою передачею вивів у прорив Краснопіра, який обіграв Дідика і холоднокровно пробив повз воротаря в ближній кут. Напруга на полі наростала і арбітру матчу доводилося втихомирювати пристрасті за допомогою жовтих карток.

Рухівці активно намагалися знайти шляхи взяття воріт «Оболоні». Одна з атак господарів завершилася передачею на Сича, дальній удар якого зумів парирувати досвідчений Кичак. Згодом воротар гостей знову рятує ворота, відбивши удар Таллеса. І все ж, підопічні Віталія Пономарьова зуміли відновити рівновагу у грі. Карабін, який вийшов на заміну, отримавши передачу від Квасниці, влучно пробив низом у ближній кут воріт. Арбітр компенсував 7 хвилин, які пройшли в атаках господарів поля, але забити третій гол у грі не вдалося, хоча таку нагоду мав Карабін.

У підсумку в заключному у цьому році домашньому матчі «Рух» не зумів здобути перемогу. Загалом безвиграшна домашня клубна рекордна серія «Руха» триває в УПЛ 7 ігор: шість нічиїх та поразка. А «Оболонь» вперше на полях суперників зіграла внічию в УПЛ (в 7-й грі).

Українська Прем'єр-ліга. 13 тур.

«Рух» – «Оболонь» – 2:2.

Квасниця, 3, Карабін, 83 - Суханов, 37, Краснопір, 48.

Слюбик, 33, Едсон, 53, Роман, 60, Квасниця, 70 - Прокопенко, 88, Вовкун, 90+5.

«Рух»: Ледвій - Сич, Слюбик, Дідик, Роман - Пастух (Карабін, 80), Сапуга, Едсон (Плюман, 63) - Квасниця, Теслюк (Соломон, 63), Руніч (Таллес, 51).

«Оболонь»: Кичак - Прокопенко, Лук'янчук, Карась, Дубко, Осман - Слободян (Груша, 59), Косовський, Черненко (Фатєєв, 85), Дубко - Суханов (Вовкун, 78), Краснопір.

Арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса)

«Арена Львів» (Львів).

РУХ - ОБОЛОНЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Руха: Таллес - 6,0, Соломон - 6,0, Плюман - 6,0, Карабін - 6,0.

Заміни Оболоні: Груша - 5,5, Вовкун - 5,5, Фатєєв - б/о.

Події матчу

83’
ГОЛ ! М'яч забив Ярослав Карабін (Рух Львів).
49’
ГОЛ ! М'яч забив Ігор Краснопір (Оболонь).
37’
ГОЛ ! М'яч забив Сергій Суханов (Оболонь).
3’
ГОЛ ! М'яч забив Ілля Квасниця (Рух Львів).
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.