Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Польща
| Оновлено 06 листопада 2023, 20:21
2571
3

Максим ХЛАНЬ: «В Зорі мене не допускали до обідів та тренувань»

Півзахисник «Лехії» розповів про реакцію «Зорі» на його відмову від нового контракту

| Оновлено 06 листопада 2023, 20:21
2571
3
Максим ХЛАНЬ: «В Зорі мене не допускали до обідів та тренувань»
ФК Зоря. Максим Хлань

Півзахисник «Лехії» з Гданську Максим Хлань в ексклюзивному коментарі для Sport.ua розповів про реакцію луганської «Зорі» на його відмову від нового контракту.

– В який момент ти зрозумів, що в «Зорі» ти себе більше не бачиш?
– Такого моменту не було до тих пір, поки наді мною не почали, прямо кажучи, знущатись. Я завжди був відкритий до діалогу з клубом. Був готовий підписувати новий контракт. Казав, на яких умовах готовий це зробити, але клуб повідомив, що хоче пролонгацію тільки на п'ять років. І після цього пішла, як то кажуть, коса на камінь. З'явились з боку клуба знущання на мою адресу. Кажу, не приховуючи цього. Але я також розумів і тренерський штаб. Він вимушено робив той чи інший крок. Мене не допускали до тренувань, на обіди, до тренажерної зали. Потім десь два місяці я провів в команді U-19. Я «Зорі» завдячував деякий час, вони мені допомагали. Але до мене ніхто крок так і не зробив. Тому вже вийшло, як вийшло.

– Тебе тренер підтримував на той момент?
– В «Зорі» тоді вже був Патрік ван Леувен. Але і з Віктором Скрипником в мене був контакт. Деякі інші тренери з інших клубів мені телефонували, підтримували. Я їм вдячний.

– Як складались стосунки з Патріком ван Леувеном?
– За всю команду не скажу. Але особисто мені на початку було важко, бо я до того працював тільки з українськими тренерами. А тут зовсім інший підхід, інше бачення гри, інший менталітет. В першу чергу було багато чого незрозуміло. І я особисто не хотів це сприймати. Але потім, з часом, коли був помітний прогрес, він доволі швидко розвинувся, всі зрозуміли, що це те, що треба, і це працює. В другому колі минулого сезону, здається, була тільки одна поразка в матчі з «Кривбасом»

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Flying Cat
Певно забажав контракт на рік, щоб і себе показати, і зп отримувати, і в інший клуб злиняти вільним агентом. Наче в клубі дурні працюють. Хто захоче витрачати час на 20 річного хлопака, навчати та виховувати, щоб воно потім пішло за просто так? Він певно вже думав, що він дофіга досвідчений і все вміє. Тому керівництво правильно зробило, що приспустило цю "зірку" до ю-19. 
Иван Иванов
кто не работает - не ест
Barsa
Сказочник