Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2023, 23:16
2748
1

Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда Ротаня у чемпіонаті не перемагає із серпня

| Оновлено 06 листопада 2023, 23:16
2748
1
Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 6 листопада, відбудеться поєдинок 13 туру, в якому зустрінуться «Дніпро-1» та «Олександрія». Матч пройде у Дніпрі на стадіоні «Дніпро-Арена», гра розпочнеться о 17:00.

Дніпро-1

Тиждень тому дніпряни зустрічалися з лідером чемпіонату «Кривбасом» та поступилися з рахунком 0:3. Ця поразка стала першою для Юрія Максимова з «Дніпром-1» в УПЛ і перервала чотириматчеву переможну серію спортклубівців. Потім дніпрянам довелося зіграти перенесений матч із «Рухом», і вони обіграли львів'ян (2:0). Тим самим спортклубівці перервали затяжну домашню безпрограшну серію рухівців.

Тож спад, який спостерігався у грі команди на початку сезону, залишився позаду, а двоочкове відставання від першого місця зараз дозволяє дніпрянам боротися за найвищі місця. У поєдинку на «Арені Львів» результативністю відзначився форвард Олександр Філіппов (гол і результативна передача), який намагається гідно замінити бомбардира Артема Довбика, котрий пішов з команди. Зазначимо і результативність Олексія Гуцуляка, який забив уже чотири голи у чемпіонаті.

Олександрія

Олександрійці мають у пасиві затяжну безвиграшну серію: команда Руслана Ротаня не перемагає з 14 серпня. Минулого тижня «жовто-чорні» вибули з Кубка України, у серії пенальті поступившись житомирському «Поліссю». З атакуючою лінією у команди великі проблеми: менше за олександрійців забив лише «Минай», який знаходиться на останньому місці у турнірній таблиці. Попереднє взяття воріт суперників «жовто-чорні» святкували понад місяць тому у протистоянні з «Динамо». А ось оборона олександрійців діє досить надійно: у чотирьох попередніх іграх підопічні Ротаня пропустили лише 1 гол.

Разом із ігровими проблемами тренерському штабу «Олександрії» доводиться вирішувати і непросту кадрову ситуацію. У кубковому матчі з «Поліссям» через пошкодження поле достроково залишили Михайленко та Мартинюк. У лазареті опинився також Ковалець, який уже пропустив дві попередні гри «жовто-чорних».

Статистика зустрічей

В УПЛ «Дніпро-1» лише раз зумів обіграти «Олександрію». «Жовто-чорні» виграли три зустрічі, а ще у трьох матчах було зафіксовано нічиї. Минулого сезону команди двічі зіграли внічию: на КСК «Ніка» зустріч завершилася з рахунком 2:2, а поєдинок-відповідь, який проходив в Ужгороді, також не визначив переможця – 1:1.

Прогноз на протистояння

Дніпряни перебувають на ходу і не збираються зменшувати обертів. Команда Руслана Ротаня має у пасиві десятиматчеву безвиграшну серію. Звісно, кожна серія колись закінчується, але навряд це станеться у протистоянні з «Дніпром-1». Нашим прогнозом буде перемога спортклубівців.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Шевченко, Копина, Логінов, Савченко, Скорко, Смирний, Шостак, Сігєєв, Шулянський, Андрейчук, Калітвінцев.

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Мірошниченко, Сарапій, Сваток, Адамюк, Рубчинський, Бабенко, Леднєв, Піхальонок, Гуцуляк, Філіппов.

6 листопада, понеділок

«Дніпро-1» – «Олександрія»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Уніан
ДНІПРО-1 – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Трансляція матчу на телеканалі 2+2