Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 листопада 2023, 01:54
3108
3

Тренер Жирони: «Не бачу стелі для своєї команди»

Мічел повірив у можливість пробитися до Ліги чемпіонів

| Оновлено 05 листопада 2023, 01:54
3108
3
Тренер Жирони: «Не бачу стелі для своєї команди»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

Головний тренер «Жирони» Мічел був дуже емоційним після переможного матчу з «Осасуною» (4:2).

«Для мене це гра, якою я найбільше пишаюся в сезоні. Ми зробили різницю проти надскладного суперника. Ми мали неймовірний менталітет. «Осасуна» сильно тиснула на нас. Я не бачу стелі для команди.

Я бачив усі матчі «Осасуни», і це дуже складний суперник, у багатьох моментах їм доводилося захищатися. Я побоювався гри, тому що у мене було відчуття, що «Осасуна» може нав'язати свій футбол нашому, а сталося навпаки. Мені дуже сподобався наш бійцівський менталітет з самого початку гри. Також відігратись з рахунку 2:1 дуже важко.

Перемога, матч, імідж... Для мене це був переломний момент. Я не хочу сказати, що відтепер все зроблено, але я думав, що ми потерпатимемо, тому що «Осасуна» здатна домінувати над нами в багатьох моментах. Я не думав, що ми настільки здатні грати з м’ячем і повертати його. У нас був неймовірний початок гри. Ви бачите, що я в дуже ейфорійному стані.

Наша ліга – це не «Реал», «Барселона» чи «Атлетіко». Я мрію про зовсім інше. Я мрію потрапити в чемпіонат з «Осасуною», «Реал Сосьєдадом», «Вільяреалом», «Севільєю», «Бетісом», «Райо Вальєкано». Зараз я мрію бути серед команд, які борються за місця між четвертим і шостим. Я мрію про четверте чи шосте місце, усвідомлюючи, який тиск чиню на себе та клуб. Я бачив дуже конкурентоспроможну команду», – наводить слова Мічела Diari de Girona.

Нагадаємо, що «Жирона» повернулася на перше місце у Ла Лізі щонайменше на добу. Вирішальний внесок у перемогу каталонської команди зробили Віктор Циганков та Артем Довбик.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Henriklarsson11
Не бачить стелі, але мріе про 4-6 місця в данний момент знаходячись на першому
Falko
Народилася думка: "Якщо ти не бачиш стелі - в тебе поїхав дах."
Сподіваюся, це не про Мічела.