Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
3889
0

Осасуна – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 листопада о 15:00 за Києвом

Осасуна – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 листопада на «Ель-Садар» пройде матч 12-го туру Прімери, в якому «Осасуна» зустрінеться з «Жироною». Старт поєдинку заплановано на 15:00 за київським часом.

Осасуна

Клуб проводить об'єктивно нинішній сезон гірше, ніж попередній. Тоді він видав свій пік за Ягоби Аррасати, повторивши свій найкращий результат у кубку у вигляді виходу у фінал, і заразом фінішувавши на 7-й позиції в Прімері. Це дозволило повернутися нарешті на євроарену, але перебування на ній виявилося рекордно коротким: програли у кваліфікації перший же, домашній поєдинок Брюгге, і після 2:2 у Бельгії зосередилися на внутрішній арені. Там був непоганий початковий відрізок, з парою перемог за 3 перші тури. Але потім, навпаки, тричі програли за 0:0 із Севільєю. І лише у жовтні стали знову оживати, видавши по 2:0 з Алавесом та Гранадою, щоправда, у поєднанні з розгромними 0:4 від мадридського Реала. Минулого туру поступилися і Бетісу, але вже мінімально, 1:2.

Жирона

Команда під час свого недавнього дебюту у Прімері протрималася там 2 роки. І після гідного першого сезону новачок завалив другий. Звісно ж, уболівальники боялися, що така чорна історія повториться з їхніми улюбленцями. Але ні, ті виявилися навпаки головним відкриттям нинішньої темпоради. Жиронці були гарні й у 2022/2023, одразу після довгоочікуваного підвищення, коли навесні були серед претендентів на єврокубки. Влітку ж, посилившись Довбиком, підопічні Мічела Санчеса взагалі націлилися на місця у групі лідерів, стабільно набираючи очки. Їх переміг лише мадридський Реал, принагідно скинувши з вершини таблиці. Але потім знову були лише перемоги, у тому числі і над Сельтою, яку дотиснули на 90-й хвилині – єдиний м'яч саме тоді провів Еррера.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Осасуна набрала з новачком дивізіону 4 очки із 6 можливих.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Але, з урахуванням статистики Довбика та компанії, сміливо можна ставити на те, що вони виграють за фори 0 (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.