Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2023, 15:49
1204
0

ЛНЗ – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Черкаська команда може вдруге поспіль домогтися перемоги в сезоні

| Оновлено 04 листопада 2023, 15:49
1204
0
ЛНЗ – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 4 листопада, в Черкасах на полі стадіону «Черкаси-Арена» відбудеться матч 13-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють ЛНЗ і «Колос» із Ковалівки. Стартовий свисток арбітра Назарія Дьордя з Ужгорода пролунає о 13:00 за київським часом.

ЛНЗ

Черкаський клуб ЛНЗ у таблиці Української Прем'єр-ліги посідає 10-те місце. У 12 матчах він набрав 12 очок, маючи в активі три перемоги і три нічиї, а в пасиві – шість поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Підопічні білоруського тренера Олега Дулуба в попередньому матчі чемпіонату України домоглися домашньої перемоги над київською «Оболонню» – 3:0. Цим виграшем вони реабілітувалися за велику поразку від «Шахтаря» (0:3) у матчі 11-го туру. Натомість до зустрічі з «гірниками» ЛНЗ мав серію з двох «сухих» нічиїх – із «Вересом» та з «Олександрією».

Тож, не дивно, що з такими якісними результатами в останніх поєдинках ЛНЗ на сьогодні перебуває в групі команд, так званої, другої частини турнірної таблиці. Черкащани відстають від «Ворскли» на 2 очки, а від «Колоса», який йде восьмим, на 4 пункти. Тож перемога над гостями з Ковалівки матиме для ЛНЗ важливе турнірне значення.

Не зайвим буде зауважити, що за успіхами на своєму полі в нинішній УПЛ ЛНЗ має 10-й результат – 7 очок після 7 ігор. У них команда здобула дві перемоги, 1 раз зіграла внічию та зазнала 4 поразки.

Колос

Ковалівський «Колос» у турнірній таблиці УПЛ, як уже зазначалося, посідає 8-ме місце. У нього 16 очок після 12 зустрічей, у яких було 3 перемоги, 7 нічиїх і 2 поразки.

За кількістю нічиїх «Колос» є беззаперечним лідером чемпіонату України. У його найближчих переслідувачів – «Руха» та «Миная» - по 5 нічиїх. До всього іншого, 2 поразки – це в нинішній УПЛ 2-5 результат, що, погодьтеся, слабо в'яжеться із загальною скромною позицією колективу в таблиці.

«Колос» у попередньому турі зіграв внічию 1:1 з «Динамо», а до цього домігся на виїзді перемоги над «Олександрією» (1:0). Виграш в олександрійців закрив серію ковалівської команди відразу з 4-х нічиїх («Дніпро-1» – 1:1, «Металіст 1925» – 0:0, «Полісся» – 0:0, «Ворскла» – 0:0). В очі впадає те, що гравці «Колоса» в цих шести матчах змогли забити лише 3 голи. Утім, пропустили вони й того менше – два.

У таблиці УПЛ за успіхами на виїзді «Колос» іде на 8-й позиції, як і в генеральній класифікації. У нього 7 очок (1 перемога, 4 нічиїх, 0 поразок) після 5 зустрічей. Він і «Шахтар» – єдині, хто цього сезону в гостях ще не програвали.

Статистика матчів

ЛНЗ і «Колос» раніше між собою не зустрічалися не лише в УПЛ, а й в офіційних матчах взагалі.

Орієнтовні склади:

ЛНЗ: Пеньков – Шестаков, Стасюк, Муравський, Ковальов, Норенков, Бойко, Тищенко, Калюжний, Пасіч, Хобленко.

«Колос»: Фесюн – Лучкевич, Чорноморець, Бондаренко, Бурда, Ємець, Мілько, Демченко, Ільїн, Дієго Каріока, Безбородько.

Прогноз на протистояння:

ЛНЗ - фаворит матчу. Рідні стіни, велика перемога над «Оболонню» (3:0) у попередньому турі говорять самі за себе і загальні шанси команди з Черкас на перемогу роблять вищими, ніж у «Колоса». Але у ковалівського колективу є відразу 6-матчева серія без поразок. А там були зустрічі і з «Дніпром-1», і з «Поліссям», і з «Динамо». Усе це також дорогого коштує.

Утім, у поєдинку все ж варто більше очікувати на перемогу господарів. У себе вдома вони мають зіграти агресивно і домогтися успіху.

4 листопада, субота

ЛНЗ – «Колос»
Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ
ЛНЗ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород)
Прогноз Sport.ua – 2:0

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.