Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 03 листопада 2023, 12:43
913
1

Мамаду САКО: «Відмовляюся брати відповідальність за конфлікт з тренером»

Колишній захисник «Монпельє» – про припинення співпраці з клубом

| Оновлено 03 листопада 2023, 12:43
913
1
Мамаду САКО: «Відмовляюся брати відповідальність за конфлікт з тренером»
Instagram (Мамаду Сако)

Захисник Мамаду Сако прокоментував припинення співпраці з французьким «Монпельє» через конфлікт з головним тренером Мішелем Тер-Закаряном.

«Треба знати, як вийти з-за столу, коли до вас перестають виявляти повагу. Після інциденту, який відбувся минулого тижня на тренувальній базі та за який і відмовляюся брати на себе відповідальність, я вирішив припинити співпрацю зі спортивним клубом «Монпельє».

Два роки я провів у цьому сімейному клубі, де з задоволенням ділився своїм досвідом гри на найвищому рівні зі своїми товаришами по команді та «молодшими братами» з тренувального центру. Хочу подякувати їм за бездоганну підтримку. Також вдячний медичному персоналу та вболівальникам, які високо оцінили мої виступи за клуб. Також хочу висловити подяку спортивному директору Бруно Каротті за лояльність протягом мого періоду в «Монпельє».

Нарешті, хочу сказати особливі слова подяки президенту Лорану Нікоєну, який продовжує очолювати «Монпельє», сповідуючи близькі мені цінності та принципи, як це робив його батько. Ми зустрілися як чоловіки – і розходимося як чоловіки. Вдалого продовження сезону», – написав Сако.

Нагадаємо, що під час одного з тренувань Мамаду Сако, невдоволений зауваженнями Тер-Закаряна, повалив його на землю. Після цього гравець та клуб розірвали контракт за обопільною згодою.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Максим Колісник
Це не перший клуб з якого Сако поперли, думаю проблема не в клубах