Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 листопада 2023, 02:10
1668
1

Олександр СОПКО: «Луческу хоче піти переможцем»

Екс-гравець «Шахтаря» – про головного тренера «Динамо»

| Оновлено 03 листопада 2023, 02:10
1668
1
Олександр СОПКО: «Луческу хоче піти переможцем»
Футбол 1/2/3. Олександр Сопко

Колишній гравець донецького «Шахтаря» Олександр Сопко поділився своєю думкою з приводу причин невдалих результатів «Динамо» Київ у нинішньому сезоні:

«Київське «Динамо» – команда молода, і припускається помилок. Однак у складі «біло-синіх» багато гравців національної та молодіжної збірних, є й досвідчені виконавці. Тому скаржитися, що «Динамо» укомплектоване гірше за інші клуби УПЛ, неправильно. І невірно стверджувати, що іноземці в Україну не їдуть.

Згадаймо лише приклад «Кривбаса», у складі якого зараз чимало легіонерів, і є такий якісний виконавець, як Дібанго, і яскравий приклад «Полісся» – з Макуаною. Хтось їх привіз в Україну. Думаю, що ці гравці і склад «Динамо» прикрасили б. І чому у Калитвинцева з «Поліссям», і навіть в «Оболоні» виходить перемагати «біло-синіх», а «Динамо» їм поступається?

За рівних можливостей у всьому іншому виникає питання до тренера. І в мене одна відповідь: вік. Мірча Луческу хоче виграти нинішній чемпіонат України і піти переможцем. Це буде його сатисфакцією – за критику, за докори вболівальників. Він думає: виграю золото і це все переважить».

Завтра «Динамо» і «Шахтар» зіграють між собою в 13-му турі УПЛ.

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii Ivashkovskyi
Really? Он и правда этого хочет? Выиграть золото? Ну нет! План у Мирчи - гараздо хитрее - он хочет войти в историю - как первый тренер "Динамо" , с которым команда заняла 7-е место (по итогам чемпионата. Вот это - будет хохма, и незабываемое событие! А чемпионство - an unattainable dream (недостижимая мечта) - для "Динамо" в этом сезоне. К гадалке не ходи!