Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 29 жовтня 2023, 17:30
2689
2

Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 29 жовтня о 17:30 за Києвом

| Оновлено 29 жовтня 2023, 17:30
2689
2
Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Тен Хаг і Гвардіола

29 жовтня на «Олд Траффорд» пройде матч 10-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 17:30 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда перед початком минулого сезону отримала чергового наставника, в особі тен Хага. Він досяг безумовного успіху, зумівши піднятися з новими підопічні на 3-є місце в АПЛ і заразом здобувши Кубок Ліги. Але зараз Еріка багато критикують і цілком по справі. Навіть у минулому турі, граючи проти безумовного аутсайдера, Шеффілд Юнайтед, гранд здобув перемогу лише за рахунок голу Далота на 77-й хвилині - він оформив підсумкові 2:1. Але навіть після цього за 5 перемог у манкуніанців 4 поразки і місце за межами зони єврокубків. Ну, а в Лізі чемпіонів червоні дияволи відверто провалилися, на тлі грубих помилок оборони, і особисто Онани, примудрившись програти не лише Баварії на виїзді, а й навіть Галатасараю вдома. Так, потім вимучили 1:0 із Копенгагеном, але лише завдяки тому, що воротар відбив пенальті на 90+ хвилині.

Манчестер Сіті

Клуб минулого сезону зміг повторити давнє досягнення саме МЮ, оформивши класичний требл. Нарешті далеко не з першої спроби (і це якщо ще не згадувати роботу фахівця в Баварії) Гвардіола завоював Вухатого. І зараз займається звичною справою у вигляді перебудови складу. Адже були непрості втрати: Гюндоган пішов, Де Брейне вже на старті зазнав тяжкої травми. Втім, і на новачків не скупилися, того ж таки Гвардіола зробивши найдорожчим захисником світу. Поки що не все виходить. Лігу чемпіонів розпочали з перемог над Црвеною Звездою та РБ Лейпциг, а цього тижня оформили 3:1 на полі Янг Бойз. Але на внутрішній арені гранд встиг вилетіти з Кубка Ліги, програвши Ньюкаслу. А потім і в АПЛ поступилися Вулверхемптону з Арсеналом. Та й Брайтон минулого туру обіграли мінімально, 2:1, при вилученні Аканджі.

Статистика особистих зустрічей

4 з 5 крайніх манчестерських дербі виграли Сіті, у тому числі 4:1 і 6:3. Але у січні червоні дияволи оформили перемогу 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що фактор поля допоможе МЮ. Ставимо на те, що тут знову виграють гості (коефіцієнт – 1,69).

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, за скільки легендарний клуб АПЛ готовий купити Луніна
Футбол | 29 квітня 2024, 13:01 1
Стало відомо, за скільки легендарний клуб АПЛ готовий купити Луніна

Український воротар може залишити влітку «Реал»

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Тут без варіантів Мансіті переможе, тільки з яким рахунком.
AutumnBridge
Примерно  0:4.