Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2023, 22:52
1651
13

Ротань знову без перемоги. Рух та Олександрія зіграли внічию

Команди у Львові голів не забили

| Оновлено 28 жовтня 2023, 22:52
1651
13
Ротань знову без перемоги. Рух та Олександрія зіграли внічию
УПЛ

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов після гостьової перемоги над «Вересом» у стартовому складі своєї команди зробив дві зміни: замість Пастуха і дискваліфікованого Дідика вийшли Притула та Холод, для якого це була перша з початку чемпіонату поява на полі з перших хвилин гри. Руслан Ротань після домашньої поразки від «Колоса» у своєму стартовому складі теж зробив ротації: замість Смирного та Ковальця на поле «Арени Львів» вийшли Андрейчук і Скорко.

Рухівці активніше розпочали зустріч: у дебюті міг відкрити рахунок Сич, який після пасу Притули пробивав низом, але Єрмаков зіграв надійно. Згодом гості відповіли швидкою контратакою, яка завершилася дальнім ударом Шулянського, який пробив у руки воротарю. Господарі поля більше володіли м’ячем і одна з атак «жовто-чорних» завершилася ударом головою Сича, але воротар «Олександрії» ліквідував загрозу. Реальну нагоду відкрити рахунок втратив Теслюк, який після пасу Руніча пробивав з близької відстані, але м’яч рикошетом від Єрмакова влучив у штангу і залишив поле.

Обидві команди великими силами зустрічали розвиток атак суперників і небезпечних моментів не виникало. До того ж, явно бракувало влучності завершальним ударам гравців, наприклад Скорка та Мартинюка. А під кінець тайму Єрмаков рятує ворота, парируючи удар з близької відстані досвідченого Климчука.

У другого таймі в складі гостей з’явився Погорілий, який мав нагоду відкрити рахунок, але після його удару м’яч рикошетом від Ледвія та Сича влучив у поперечину воріт «Руха». Рухівці теж створили небезпечний момент. Після удару Климчука м’яч від спини Логінова відскочив до Сапуги, але Єрмаков знову рятує ворота, парируючи удар капітана «жовто-чорних».

Згодом знову впевнено зіграв воротар «Олександрії» парируючи дальній удар низом Сапуги, а Климчук, прорвавшись до воріт, пробив повз ціль. У свою чергу, зіграв надійно Ледвій, який парирував удар з близької відстані Сігєєва. Міг відзначитися і Пастух, який після кутового удару Плюмана пробив головою поруч з дальньою стійкою.

Арбітр Балакін компенсував шість хвилин, але нікому із суперників так і не вдалося вирвати перемогу. В підсумку нічийна серія «Олександрії» з «Рухом» в УПЛ збільшилася до 4-х ігор. Збереглися і рекордні клубні домашні серіали рухівців: безпрограшний, який триває13 ігор, та нічийний – 5 матчів. Олександрійці ж не перемагають в чемпіонаті загалом впродовж 10-ти ігор, а в гостях – 8. При цьому «Олександрія» 100-й раз в УПЛ зіграла внічию.

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур

«Рух» – «Олександрія» – 0:0

Попередження: Підгурський (74), Соломон (87) – Кулаковський (92)

«Рух»: Ледвій, Сич, Слюбик, Холод, Роман, Підгурський (Плюман, 73), Сапуга, Притула (Пастух, 55), Теслюк (Квасниця, 55), Руніч (Соломон, 73), Климчук

«Олександрія»: Єрмаков, Савченко, Логінов, Сігєєв, Скорко, Мартинюк (Кулаковський, 85), Андрейчук (Погорілий, 46), Калітвінцев, Михайленко (Смирний, 66), Шостак (Білошевський, 73), Шулянський (Джевані, 66)

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Стадіон: «Арена-Львів» (Львів)

РУХ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Руха»: Пастух – 5,5; Квасниця – 6,0; Соломон – 5,5; Плюман – 5,5.

Заміни «Олександрії»: Погорілий – 5,5; Джевані – 5,5; Смирний – 5,5; Білошевський – 5,5; Кулаковський – б/о.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Русик обещал поставить атакующий футбол
третий матч команда не может даже гол забить
AutumnBridge
Можно подумать что кто то поставил 50 копеек на победу Александрии.      Зато она обрушила Рух одновременно с Динамо и Днепродин.    Это они умеют делать - подсунуть свинью.     А сегодня как раз ещё и полнолуние.    Молодые волки проголодались.  
Таблица всё красивей становится.  И не угадаешь как она будет смотреться под ёлкой.
Віталій Ткачук
Може Руслану краще йти вчити дітей азам футболу, бо в професійному футболі  в нього нічого не виходить. Звичайно, не він перший (з непоганих футболістів), але прикро.
avk2307
Ротань знову без перемоги, а у Динамо триває падіння. Хто гірший як вважаєте?