Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
622
0

Рух – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи перерве «Олександрія» безвиграшний серіал у Львові?

Рух – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 28 жовтня, «Рух» в рамках 12-го туру УПЛ на стадіоні «Арена Львів» прийматиме «Олександрію». Нічийна серія «жовто-чорних» з олександрійцями триває в чемпіонатах три гри.

Рух

Рухівці після гостьової розгромної перемоги в минулому турі над «Вересом» перебувають на п’ятому місці у турнірній таблиці і мають ще одну гру в запасі. Домашня безпрограшна клубна рекордна серія «Руха» триває в УПЛ 12 матчів: чотири перемоги та вісім нічиїх. Рухівці утримують і нічийну домашню клубну рекордну серію, яка триває в УПЛ 4 гри. Через перебір жовтих карток пропустить суботню гру один з основних захисників львівського клубу Роман Дідик.

Ось передматчева думка головного тренера «Руха» Віталія Пономарьова: «Ми вже грали з цією командою у Кубку України, але тоді робили ротацію, хоч це і не виправдовує нашу поразку. «Рух» пропустив гол на останніх секундах матчу і тепер ми хочемо взяти реванш. «Олександрія» – хороша команда, яка грає у структурний футбол, контролює м'яч. Думаю, це буде цікаве протистояння».

Олександрія

«Олександрія» з 14 серпня ще не відчувала радості перемоги в чемпіонаті, тричі зігравши внічию та зазнавши шість поразок. В гостях підопічні Руслана Ротаня не перемагають в УПЛ впродовж 7-ми ігор: чотири нічиї та три поразки. В підсумку олександрійці перебувають на 12-му місці турнірної таблиці. «Олександрія» може 100-й раз в чемпіонатах зіграти внічию, а за Руслана Ротаня - зазнати 10-ї поразки.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Олександрія» раніше вже п’ять разів зустрічалися в УПЛ і рухівці ще жодного разу не зазнавали поразок, здобувши одну перемогу та чотири рази зігравши внічию. Загалом нічийна серія «жовто-чорних» з олександрійцями триває в чемпіонатах три гри. Востаннє «Рух» в чемпіонатах приймав «Олександрію» 4 червня цього року і порівну поділив очки із суперниками - нічия 0:0. А в кубковому домашньому матчі з підопічними Руслана Ротаня, який відбувся 26 вересня, рухівці поступилися з рахунком 0:1. Тоді на останніх хвилинах гри «зрізав» м’яч у власні ворота Марко Сапуга.

Феміда

Арбітром матчу призначено Миколу Балакіна (Київська область), який проведе ювійлейний, 80-й, матч в УПЛ. Раніше «Рух» за Балакіна ще не перемагав в чемпіонатах – нічия та три поразки. «Олександрія» за цього арбітра провела 13 ігор в УПЛ: 7 перемог, нічия та 5 поразок.

Прогноз на протистояння

«Рух» утримує в чемпіонаті затяжний домашній безпрограшний серіал, який триває 12 ігор. «Олександрія» не перемагає в УПЛ впродовж 9-ти матчів. Нашим прогнозом буде перемога господарів поля.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Роман, Холод, Сич, Слюбик, Сапуга, Підгурський, Пастух, Теслюк, Руніч, Климчук.

«Олександрія»: Єрмаков, Савченко, Логінов, Мартинюк, Погорілий, Сігеєв, Калітвінцев, Шостак, Михайленко, Шулянський, Смирний.

28 жовтня, субота

«Рух» – «Олександрія»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалах Суспільне та Спорт-1
РУХ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.