Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 27 жовтня 2023, 09:59
2412
0

Він виграв 17-й матч поспіль. Джадд Трамп вийшов до чвертьфіналу NI Open

Джадд може стати першим за 10 років переможцем трьох рейтингових турнірів поспіль

| Оновлено 27 жовтня 2023, 09:59
2412
0
Він виграв 17-й матч поспіль. Джадд Трамп вийшов до чвертьфіналу NI Open
WST. Джадд Трамп

Незважаючи на втому, англійський снукерист Джадд Трамп виграв 17-й матч поспіль. Він переміг Ноппона Саєнгкхама з рахунком 4:3 на Northern Ireland Open. Джадд прагне стати першим гравцем за десятиліття, який виграв три рейтингові турніри поспіль.

Трамп вийшов у чвертьфінал у Белфасті та зустрінеться зі Стівеном Магуайром у п'ятницю, 27 жовтня. Вже вигравши English Open і Wuhan Open цього місяця, Джадд сподівається стати п'ятим гравцем в історії снукера і першим після Діна Цзюньхуея в 2013 році, який виграв три рейтингові титули поспіль.

Після обміну виграними фреймами на старті Ноппон Саєнгкхам з Таїланду зробив брейк з рахунком 85 і повів з рахунком 2:1, після чого Трамп зрівняв рахунок з брейком 124. 23-й номер світу Саєнгхам повернув собі лідерство із серією 109, і у нього були шанси на перемогу у довгому 6-му фреймі. Гра звелася до довгої битви за кольорові кулі, яка розв'язалася, коли Трамп забив коричневу кулю у центральну лузу і додав синій – 3:3. У Саєнгкхама був ще один шанс, але він промазав на початку вирішального фрейму, і Трамп покарав його серією 92. Перемога Трампа – 4:3.

Третій номер у світі Джадд Трамп, який завоював титули Northern Ireland Open у 2018, 2019 та 2020 роках, розповів: «Після кількох довгих тижнів мені дуже важко. І я не знаю, як у мене далі підуть справи. Втомляє гратиме так багато матчів. Щодня я прокидаюся з надією, що я все ще з натхненням. Я виходжу на арену, сподіваючись, що публіка допоможе, і намагаюся зробити це для своєї сім'ї, яка завжди мене підтримувала. У баку залишилося небагато палива, але я намагаюся дожити тиждень, а потім зробити перерву.

Можливо, це єдиний раз, коли маю шанс виграти три титули поспіль. Тому що досить складно виграти один трофей, не кажучи вже про два, а потім потрапити до ще одного чвертьфіналу. Сьогодні мені довелося постаратися, і, на щастя, Ноппон промазав пару важливих куль, і зрештою я отримав свій шанс. Коли є звичка перемагати, легше робити брейки в останньому фреймі».

Джек Лісовськи вийшов у 27-й рейтинговий чвертьфінал і поклав край надіям ірландців, перемігши Аарона Хілла з рахунком 4:1.

13-й номер у світі Лісовськи, який виграв усі чотири матчі цього тижня з рахунком 4:1, зробив серії 116, 60, 61 та 83, і тепер зіграє у чвертьфіналі з Ріккі Уолденом.

Джек Лісовськи: «Сьогодні була чудова атмосфера, було чудово грати з Аароном, у нього велике майбутнє у грі. Матчі з 7 фреймів складні, тому що ситуація може змінюватися швидко, тому добре грати матчі з 9 фреймі з перервою. Ріккі Волден дуже чисто виконує удари, і мені завжди подобається грати з ним. Сподіваюся, що я зможу підтримувати свій рівень. Мрією було б виграти свій перший титул проти Джадда у фіналі».

Стівен Магуайр вперше після чемпіонату світу 2022 виступить у чвертьфіналі рейтингового турніру. Він обіграв Джо Перрі з рахунком 4:3. Програючи 1:3, Перрі відігрався до 3:3 з найкращим брейком 123. У нього був шанс вирвати вирішальний рахунок з рахунку 0:40, але він не влучив чорну кулю при наборі 26. Магуайр відповів брейком 30, чого виявилося достатньо для перемоги.

Девід Гілберт, чий останній рейтинговий чвертьфінал відбувся рівно рік тому, обіграв Рорі Маклеода з рахунком 4:0 з найкращим брейком 61. Тепер він зустрінеться з чемпіоном European Masters Баррі Хокінсом, який обіграв Роббі Вільямса 4:0.

За матеріалами World Snooker Tour

Northern Ireland Open 2023

Пари 1/4 фіналу (за сіткою), 27 жовтня

  • Джек Лісовськи (Англія) – Ріккі Уолден (Англія)
  • Кріс Вейклін (Англія) – Юань Сицзюнь (Китай)
  • Джадд Трамп (Англія) – Стівен Магуайр (Шотландія)
  • Баррі Хокінс (Англія) – Девід Гілберт (Англія)

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Марк Вільямс програв китайцю вирішальний фрейм на ЧС зі снукеру
Снукер | 24 квітня 2024, 11:53 1
Марк Вільямс програв китайцю вирішальний фрейм на ЧС зі снукеру

Триразовий чемпіон світу з Уельсу поступився Сі Цзяхуею з рахунком 9:10

Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 01 травня 2024, 10:15 26
Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни права на осічку не мають і її, судячи з усього, не допустять

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.