Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 03 листопада 2023, 03:03
2874
0

Пожежна сигналізація у снукері. Антон Казаков вибув із NI Open 2023

У Белфасті триває турнір Northern Ireland Open 2023

| Оновлено 03 листопада 2023, 03:03
2874
0
Пожежна сигналізація у снукері. Антон Казаков вибув із NI Open 2023
WST. Антон Казаков

Український снукерист Антон Казаков вибув із турніру Northern Ireland Open 2023, який проходить у Белфасті.

У другому раунді іранець Хосейн Вафаей зробив серію в 86 очок і обіграв Антона Казакова із сухим рахунком 4:0. Найкращий гравець Ірану далі зустрінеться з Джо Перрі.

Хосейн Вафаей: «Я почуваюся чудово. Я бачу хороше майбутнє у Антона, він талановитий гравець, мені подобається спостерігати за ним. Моя мета – просто бути щасливим та добре грати. Я люблю Белфаст та ірландців, вони дуже добре до мене ставляться. Раніше я жив в Ірландії, тому це мій другий дім».

Аарон Хілл, який був чвертьфіналістом недавнього Wuhan Open, здобув ще одну перемогу, обігравши Ділана Емері з рахунком 4:0.

Девід Гілберт відігрався з рахунка 2:3 і переміг Метью Стівенса з рахунком 4:3. Чемпіон Shoot Out Кріс Вейклін зробив брейк 79 очок і здобув перемогу над Мартіном О'Доннеллом з рахунком 4:1.

Чжан Анда, який посів друге місце на English Open, набрав 131 очко за один підхід і здобув перемогу над Тором Чуаном Леонгом з рахунком 4:1.

Чжан Анда розповів: «Днями в Ухані я жартував із друзями, кажучи, що останнім часом я був дуже зайнятий. Можливо, це тому, що раніше я багато програвав. Якщо ти постійно програєш свій перший матч у турнірах, то ти цілком вільний та можеш довго відпочивати. Останнім часом я виграв чимало матчів, тому таке відчуття, що між турнірами залишилося не так багато часу. Сподіваюся, я зможу вигравати кілька раундів у кожному турнірі».

Навіть пожежна сигналізація не змогла перешкодити Роббі Вільямсу нокаутувати свого однофамільця Марка Вільямса. 51-й номер світу зробив сюрприз, здобувши перемогу з рахунком 4:2 у другому раунді.

Завершальна стадія матчу була перервана пожежною тривогою у Waterfront Hall, внаслідок чого вся будівля була евакуйована, поки місцеві пожежники займалися розслідуванням. Через 15 хвилин було надано дозвіл, і незабаром гра на арені відновилася. У Вільямса був брейк у 53 очки, і цього виявилося достатньо, щоб перетнути виграшну межу ще до того, як вони залишили арену.

Роббі Вільямс із Мерсісайду раніше зробив брейки 87 та 55. Хоча він програв стартову партію, далі взяв чотири з останніх п'яти фреймів. Це дуже вдалий старт сезону для Вільямса, який обіграв Джона Хіггінса на шляху до 1/8 фіналу British Open. Він знову у третьому раунді й тепер зустрінеться із Чжаном Андою.

Роббі Вільямс: «Мені все ще був потрібний матчбол, коли вперше спрацювала сигналізація. Але я не був упевнений, що це було, тож просто продовжив грати. І, на щастя, зробив достатньо, щоб подолати межу. Марк потис руку і сказав, що не повернеться! Мабуть, це одна з моїх найкращих перемог, поряд із перемогою над Джоном Хіггінсом минулого місяця, це дві легенди гри. Цього сезону моя віра та концентрація справді покращилися, особливо за телевізійним столом. Я повністю вірю, що можу виграти турнір, і це моя найбільша мета – здобути трофей».

Лише 5 із 16 найкращих гравців світу залишилися в грі на Northern Ireland Open. Шон Мерфі та Джек Лісовськи виглядають справжніми претендентами на титул після переконливих перемог у середу ввечері.

Сьома ракетка світу Шон Мерфі, гравець з найвищим рейтингом, який залишився в Белфасті після Джадда Трампа, здобув перемогу над Шоном О'Салліваном з рахунком 4:0 з найкращими брейками 80 і 70. У четвер він зустрінеться з Крісом Вейкліном у четвертому раунді.

12-разовий переможець рейтингу Шон Мерфі сказав: «Ми обидва сьогодні грали на дуже високому рівні. Турніри Home Hations не завжди виграють фаворити. У них є сюрпризи, тому що вони складаються лише з 7 фреймів. Все залежить від того, хто має правильний настрій. Приємно бачити такі можливості для всіх гравців».

Джек Лісовськи обіграв Метью Селта з рахунком 4:1 з найкращими брейками 55, 57 і 73, далі його суперником буде Аарон Хілл.

Джек Лісовськи: «Сьогодні мені трохи пощастило, і я зробив хорошу серію в останньому фреймі, коли я мав шанс на перемогу. На цьому тижні я трохи по-іншому використовую биток. Намагаюся приділяти більше часу удару».

Надії Північної Ірландії на домашню перемогу закінчилися з поразкою Джордана Брауна з рахунком 2:4 у грі проти китайця Юаня Сицзюна, який зробив брейки 100, 97 та 77.

Стівен Магуайр набрав 73 очки за підхід із здобув перемогу над Семом Крейгі з рахунком 4:2. Рікі Уолден обіграв Стюарта Бінгема 4:1, зробивши серію 102.

За матеріалами World Snooker Tour

Northern Ireland Open 2023

Пари 1/8 фіналу (за сіткою)

  • Сін Цзіхао (Китай) – Рікі Уолден (Англія)
  • Джек Лісовськи (Англія) – Аарон Хілл (Ірландія)
  • Шон Мерфі (Англія) – Кріс Вейклін (Англія)
  • Стен Муді (Англія) – Юань Сицзюнь (Китай)
  • Джадд Трамп (Англія) / Ян Бернс (Англія) – Ноппон Саєнгхам (Таїланд)
  • Джо Перрі (Англія) / Хосейн Вафаей (Іран) – Стівен Магуайр (Шотландія)
  • Роббі Вільямс (Англія) – Баррі Хокінс (Англія)
  • Девід Гілберт (Англія) / Лю Хаотянь (Китай) – Рорі Маклауд (Ямайка)

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.