Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 жовтня 2023, 17:07
1174
3

Даріо СРНА: «90% ігор у чемпіонаті України залежать від Шахтаря»

Виконувач обов’язків головного тренера «Шахтаря» – про очікування від дебютного матчу

| Оновлено 20 жовтня 2023, 17:07
1174
3
Даріо СРНА: «90% ігор у чемпіонаті України залежать від Шахтаря»
ФК Шахтер. Даріо Срна

Виконувач обов'язків головного тренера донецького «Шахтаря» Даріо Срна поділився настроєм напередодні свого дебютного матчу на новій посаді.

«Я чесно кажу, поки мандражу немає. Я не обманюватиму – не люблю цього. Я думаю, він буде, але, знаєте, він буде, доки я не вийду на поле. Коли я вийду на поле – це моє, це всередині. Повірте, коли я сиджу на трибуні чи на лавці, то в мене є мандраж. Чому? Бо грає моя улюблена команда. Навіть по телевізору в мене більше хвилювання, ніж на лавці чи на трибуні, бо я не там, я не поряд.

Мій дебют... Я знаю, що зроблю все заради перемоги. У нас, по-перше, після збірної завжди важкі ігри. А по-друге, «ЛНЗ» – команда, яка заряджена, як і всі команди, проти «Шахтаря». Але 90% ігор у чемпіонаті України, за всієї поваги до суперників, залежать від «Шахтаря». Це я говорю зараз, ще до гри: залежать від «Шахтаря», попри всю повагу до «ЛНЗ», «Кривбаса», «Ворскли», «Олександрії». Вони всі дуже добрі, незручні команди, і з ними нелегко грати, але 90% залежить від «Шахтаря». Якщо в нас хороший настрій, якщо є підхід, бажання, то все інше «Шахтар» має.

Тому я зроблю все, щоб вони вийшли на гру зарядженими, розслабленими, впевненими, і найголовніше, щоб вони знали, яка емблема в них на футболці. Якщо все, що я сказав, у нас буде на висоті, то буде перемога», – сказав Срна.

Нагадаємо, що в суботу, 21 жовтня, «Шахтар» зіграє проти черкаського «ЛНЗ» матч 11-го туру чемпіонату України. Початок зустрічі – 17:00.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Ну таке. Яб сказав, що на 100% залежить від настрою і однієї і іншої команди.
Буває як з М1925 , суперник не намагається навіть пресингувати чи атакувати і тоді на 100% від Шахтаря, а буває заруба і тоді 50 на 50 і нічия. Тільки від Шахтаря то точно на 90% не залежить.
zelc006
Ось так. Дунбас керує усіма?
vruthiy-112
Це якщо Шахтар в нормі.!!!