Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 жовтня 2023, 05:04
5021
3

Йожеф САБО: Шахтар звільнив ван Леувена? Та ви що! Ну вони цирк влаштували

Екс-тренер «Динамо» Київ – про зміну коуча у «Шахтарі»

| Оновлено 20 жовтня 2023, 05:04
5021
3
Йожеф САБО: Шахтар звільнив ван Леувена? Та ви що! Ну вони цирк влаштували
Twitter. Йожеф Сабо

Відомий український тренер Йожеф Сабо прокоментував призначення Даріо Срни на посаду виконувача обов’язків головного тренера «Шахтаря»:

«Шахтар звільнив ван Леувена? Та ви що! Ну вони і цирк влаштували. Спочатку Йовічевіча звільнили, який непогано працював, тепер нідерландця. Взагалі дивно, що його зняли після вольової перемоги над Антверпеном. Якщо і звільняти, то це треба було робити до матчу у Бельгії, а не тепер.

Невже за ван Леувена ніхто не заступився із футболістів? Має бути якась рівноправність, йолки-палки. Я можу тільки поспівчувати ван Леувену. Він тільки прийшов до Шахтаря, пропрацював 12 матчів і його одразу прибрали. Що тепер буде з Шахтарем, я не знаю.

Срна був чудовим футболістом, але як тренер, для мене він загадка. Я навіть не знаю, чи він навчався на тренера. Потрібно знати, скільки давати навантажень, як починати сезон тощо. Я підтримуватиму Срну, він хороша людина, професіонал, але я не знаю, чи вийде у нього в Шахтарі.

Срні потрібні хороші помічники. Ван Леувен мав кваліфікованих асистентів, які працювали в пристойних клубах. А кого дадуть Срні: якогось колишнього футболіста? Ну і що з нього взяти?

Чи піде на користь Шахтаря зміна тренера? Не думаю. Футболісти Шахтаря, швидше за все, будуть психологічно пригнічені після звільнення ван Леувена.

Думаю, Йовічевіч вимагає підвищення зарплати, а до Ахметова не можна звертатися з грошовими питаннями, він сам знає, коли і кому підняти. Ахметов одразу відкидає від себе таких людей».

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Цирк був звільнення  з Йовичевичим, а зараз шапіто з призначенням 
Vitason
Леувен,так старався у перерві матчу з Антверпеном півроздягальні розгромив,а Шахтар не оцінив такої перемоги у другому таймі над Антверпеном,що ж ви так старання тренерів (Йовічевіч,Ван Леувен) не ціните,вони намагаються всіми силами Шахтар витягнути,а ви так з ними по скотськи відноситесь у відставку,у відставку,скоро ніхто не захоче в Шахтар йти ,боячись ,що тільки ,що не так звільнення!!
turist86
"Думаю, Йовічевіч вимагає підвищення зарплати".
Це Сабо таку маячню несе чи автор помилився?