Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 жовтня 2023, 19:18
17799
5

Йожеф САБО: «Срна? Я боюся за Шахтар»

Екс-тренер «Динамо» Київ – про рокіровку на тренерському містку «Шахтаря»

| Оновлено 16 жовтня 2023, 19:18
17799
5
Йожеф САБО: «Срна? Я боюся за Шахтар»
1927.kiev.ua. Йожеф Сабо

Відомий український тренер Йожеф Сабо прокоментував призначення Даріо Срни на посаду виконувача обов’язків головного тренера «Шахтаря»:

«Срні буде надзвичайно важко. Дуже важко йому буде! Я добре його знаю. Він був чудовим футболістом. У нього добрі стосунки з Ахметовим, він заслужена людина в клубі. Але бути головним тренером, особливо коли зараз дві гри з «Барселоною»... Я боюся за цю команду. Для того, аби бути тренером такої команди і брати участь в Лізі чемпіонів, цьому все ж таки треба вчитися. Не лише як зіграти в окремому матчі, а і багато чому має вчитися тренер. Треба бути добрим психологом – одного потрібно погладити по голові, іншого посварити. Які навантаження давати – це все зовсім не просто так.

Дуже здивований відставкою ван Леувена. Не розумію, хто цим займається та хто ухвалює такі рішення в «Шахтарі». Хоча писали і говорили, що звільнити може тільки Ахметов. Я не зрозумів свого часу, коли звільнили Йовічевича, адже він здорово працював. І мову знає, і фахівець чудовий, і команда грала добре і раптово його звільняють. Я до сих пір не знаю, чому так сталося.

Прийшла людина, її зняли з «Зорі». Що їй пообіцяли? Але команда не заграла. Багато хто говорив, що він дає великі навантаження гравцям. Імовірно, він міг перевантажити футболістів, щоб витягнути їх під Лігу чемпіонів. В першому таймі проти «Антверпена» «Шахтаря» на полі не було, а в другому вони видали шедевр. Хоча не треба забувати, що суперник просто зупинився і думав, що вони перевагу 2:0 не втратять».

Оцініть матеріал
(187)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Єгер
Я боявся за ДК при сабо.
Перець
Не бійся я з тобою 
Aries2005
Їжак не розуміє хто остаточно ухвалює всі рішення в Шахті!?
Навіщо цей показовий вуалізм?
CheMP
Йожику Йожиковичу лучше промолчать ИМХО 
nicksaf
Срна -- жулик (руками в футбол не играют, а ему можно было).  Один жулик ушёл другой появился, там других и не бывает. С Барселоной одна надежда на монзиль, но она не судит ЛЧ.  Так что.... 7-1 --  вечная стезя ШД, екзистенциональная.