Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 жовтня 2023, 04:00
15471
21

Тренер збірної Мальти: «Ми програли через Мудрика»

Мікеле Марколіні поділився враженнями від гри Михайла

| Оновлено 19 жовтня 2023, 04:00
15471
21
Тренер збірної Мальти: «Ми програли через Мудрика»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікеле Марколіні

Головний тренер збірної Мальти Мікеле Марколіні підбив підсумки матчу з Україною (1:3), оцінив ключові моменти поєдинку, а також поділився враженнями від гри Михайла Мудрика, який не тільки забив, а й заробив пенальті.

«Прикро програти перший тайм з рахунком 1:2, особливо з такими двома пропущеними голами. Дуже прикрий автогол, де наш гравець абсолютно наодинці зачепив м'яч і він закотився у ворота. А тоді пенальті, але я вважаю, що епізод з пенальті – це техніка та вміння українця [Мудрика], що біг з м'ячем дуже швидко. Ментально нам було дуже складно у цей момент. Поперечина? Це одна з причин, чому прикро за результат».

У другому таймі ми старалися, ми боролися, високо пресингували, багато пробивали, але, на жаль, не змогли зрівняти рахунок. Мені шкода гравців Мальти, бо вони заслужили на інший результат, вони провели дуже хороший матч.

В України є чудові гравці, вони ведуть боротьбу з Італією за друге місце. Гравці [Мальти] показали бажання, готовність боротися за хороший результат. Нічия або перемога над Україною для нас була б неймовірним результатом, Ми цього дуже прагнули. Але не змогли досягти, прикро. Ми сконцентруємося на позитивних моментах, які були у цьому матчі – а їх було багато.

Мудрик – неймовірний гравець. Ми програли, бо він постійно створював небезпеку, заробив пенальті, забив гол. Ось чому такий клуб, як «Челсі», багато йому платить. Це футбол, такі гравці, як він, роблять різницю – і він сьогодні зробив різницю», – сказав Марколіні.

Оцініть матеріал
(124)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Хотілося б нарешті дочекатися, щоб Мудрик робив різницю не тільки проти команд рівня Мальти, а й проти команд рівнем на порядок вище...
Владислав Рейский
В этой игре он действительно хорошо смотрелся и гол хорош
AK.228
Так, витягнув матч!!
Будемо чекати на позитивну його гру з італійцями 
Перець
Молодець хлопець старається постійно створюючи хаос в обороні суперника
AutumnBridge
Лучшее свидетельство это от противника! 
Мишка вышел реально взвинченным.   Кидался как гладиатор в гущу сражения.)    Я уже видел красную карточку в руке арбитра.   Но он вовремя подустал.    Хотя терзать  соперника продолжал до последнего, успокоительного гола.  Плюс Жора, который постоянно пытался идти в обводку.  А других этому не учили?   Как гандболисты перебрасывали мячик по контуру окружения.   Хоть Сидор решался на "вертикальные" пасы и дальний удар.
 До Италии ещё далеко и плохо что этот порыв прервётся нашими внутренними разборками.    Вот бы сразу в субботу и вторник доиграли.    Тогда бы у нас точно был шанс "дожать" тему.  
     имхо
umnuy2
Мудрик вытянул две игры где мы выглядели неубедительно-с Македонией и Мальтой.Михайло красава!
Gagik
Мудрику нужно добавить вариативности, правильно принимать решения когда нужно обыгрывать 1в1 или 1 в 3, а когда нужно вовремя отдать пас..
myroslavmail
Гра Мудрика проти Мальти не сильно відрізнялася від його гри проти збірної Півн. Македонії, так молодець що заробив пеналь і гол ... але це все команди нижче плінтуса ...
Олександр Науменко
В часи "імперіі зла" в московському динамо бігав нападник Єврюжихін, так у нього було поганяло "Вершник без голови". На мій погляд, наразі, воно цілком підходить нашему герою.