Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 20 жовтня 2023, 04:26
2692
0

Прометей – Лондон Лайонз. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться 18 жовтня о 19:00 матч 3-го туру баскетбольного Єврокубку

| Оновлено 20 жовтня 2023, 04:26
2692
0
Прометей – Лондон Лайонз. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

18 жовтня о 19:00 у третьому турі регулярного сезону Еврокубка «Прометей» приймає на Арені Рига клуб «Лондон Лайонз» із Великобританії.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Суперник титанів – одна з команд групи А, яка стартувала з двох перемог: домашньої над італійською «Венецією» (76:69) та гостьовою – над «Гамбургом» (100:94). Успішний старт «Лондон Лайонз» додає принциповості протистоянню.

При цьому знаходження англійського клубу серед лідерів групи можна віднести до певних несподіванок. «Лондон Лайонз» – амбітний клуб з перспективою потрапляння через деякий час до Євроліги, проте перед початком сезону команду не розглядали як одного з фаворитів Єврокубка.

Попри такi прогнози, першi успіхи англійського клубу в регулярному сезоні 2023/24 слід визнати заслуженими. Так, наприклад, в обох матчах EuroCup відсоток реалізації двоочкових кидків «Лондон Лайонз» був близько 60%, а в Гамбурзі з-поза периметра команда атакувала просто чудово – 12 успішних спроб з 24.

Чинний чемпіон Великобританії та поточний лідер (7–0 зі старту) сповнений бажання продовжити свою переможну серію і в Ризі. Однак у Прометея свої плани на це протистояння.

Титанам цілком під силу залишити осторонь негатив після невдачі в Стамбулі, продемонструвати яскраву та натхненну гру й в підсумку здобути необхідну перемогу.

Прометей – Лондон Лайонз. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Турнірні таблиці

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.