Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 16:31
876
7

Георгій СУДАКОВ: «Гра з Мальтою буде схожа на попередню»

Хавбек збірної України – про матч із Мальтою

| Оновлено 17 жовтня 2023, 16:31
876
7
Георгій СУДАКОВ: «Гра з Мальтою буде схожа на попередню»
YouTube. Георгій Судаков

Півзахисник збірної України Георгій Судаков поділився очікуваннями від матчу відбору на Євро-2024 проти Мальти (17 жовтня, 21:45):

«Можливо, ця гра буде трохи схожа на попередню. Мальта теж грає у 5 захисників, якщо я не помиляюсь. Мені здається, вони будуть більше грати від оборони. Але ми пам'ятаємо нашу гру з ними у Словаччині. Було дуже важко з ними грати. Виграли тільки 1:0.

Найголовніше буде забити швидкий гол. Це розв'яже нам руки. Напевно, перед першим матчем я їх трохи недооцінив. Але це хороша збірна. Як показує практика, слабких збірних не буває і на кожну гру треба налаштовуватись на максимум».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. «Раунд, який шокував Ер-Ріяд». DAZN смакує нокдаун Ф'юрі від Усика
Бокс | 21 травня 2024, 20:27 6
ВІДЕО. «Раунд, який шокував Ер-Ріяд». DAZN смакує нокдаун Ф'юрі від Усика

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над Тайсоном у Саудівській Аравії

Аталанта – Байєр. Прогноз і анонс на фінал Ліги Європи 2023/24
Футбол | 21 травня 2024, 23:48 1
Аталанта – Байєр. Прогноз і анонс на фінал Ліги Європи 2023/24

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitason
Сколько мы будем выходить постоянно на игру из топовим соперником из боязнью и всю игру боятся проиграть ведь это Англия,ведь это Франция,ведь это Испания,мы уже морально не готовы,даже выигрывая ,мы мыслями думаем, как неужели мы выигрываем не может быть ,что серьезно против такой команда и садимся глубоко в оборону не веря в свои силы и в итоге не выдерживаем, сколько таких матчей уже было с топовыми сборными
Vitason
Десь є в мене надія ,що в Італії ми можемо виграти,хоть це і надзвичайно тяжко,але Ребров , думаю скаже навіщо тоді було грати всі ці сім матчів,якщо вийти і боятися італійців,ми і грали для того, щоб вирішальний матч просто викластися по повній і показати хто така Україна, думаю все це він донесе і хлопці просто змушені будуть показати все на що здатні,бо в таких матчах і загартовується сила,дух і міць команди і окремих футболістів віримо в талант Реброва і наших футболістів, потрібно просто битися,як б'ються наші хлопці і положити все на вівтар перемоги України над Італією і тоді,я впевнений ввесь світ знову зверне увагу на нас Українців,чого ми варті,а варті ми багато чого світ вже переконався в цьому,але хочеться,щоб він в цьому переконувався все більше і більше,отже віримо,що Україна докаже і покаже,хто ми такі і чому ми не можемо програти на полі бою і на полі стадіону в Леверкузені ,де буде бій за наше майбутнє на Евро і за наше майбутнє взагалі у світі!!!
Александр Ад
Перемога молодіжки над Англіей,показуе,що в футболі можливо все,головне вірити в себе і грати один за всіх.всі за одного!Італія так Італія,грати на перемогу!Но з Мальтою розлаблятися не можна .навить за рахунку 1-0
Vitason
Что значит ноль? Нужно будет Италию в два гола обыгрывать вот и разница или просто обыграть или с разницей в два гола,шансов и так у нас немного с того момента как мы проиграли Италии!!
Oleg Dykyy
Тобто знову валідол? З Мальтою???
Алекс 19
Если Италия выиграет сегодня у Англии то у нас шансов ноль в борьбе за 2 е место