Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1189
0

Роберто МАРТІНЕС: «У Роналду максимальний досвід, і ми це використовуємо»

Головний тренер збірної Португалії прокоментував перемогу над Боснією

Роберто МАРТІНЕС: «У Роналду максимальний досвід, і ми це використовуємо»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес прокоментував перемогу над Боснією (5:0) та переконливий виступ команди у кваліфікації Євро-2024:

«Я задоволений. Зі Словаччиною мені сподобалася перший тайм, а другий – не дуже. Сьогоднішня гра стала взірцем роботи гравців, їх настрою, цілеспрямованості та мала багато важливих для нас ознак. Вісім перемог поспіль, виграш з рахунком 5:0 у Боснії – це те, чим можна дуже пишатися.

Найкращий спосіб підготуватися до чемпіонату Європи – продовжувати так само. Мені б хотілося, щоб наступна гра на Жозе Алваладе стала святом. У португальському футболі у нас понад 23 гравці, але ми повинні продовжувати йти цим шляхом. Наступну гру проведемо як завжди, ми будемо змушені зробити все добре. Португалія має високу якість, але головне – це колектив для спільної мрії.

Наша мрія – показати у фіналі якнайбільше, ми хочемо бути готовими, а для цього нам доведеться зіграти більше офіційних ігор.

Було важливо добре розпочати гру, почати з тактичної дисципліни, а потім мати можливість зробити те, чого ми не зробили у другому таймі проти Словаччини. І це ми це зробили. Мені дуже сподобалися дисципліна, зв'язки на полі, гравці на поле. У другому таймі ми контролювали гру та не дали Боснії шансу забити. Було важливо зберегти ворота на нуль, а забити п'ять голів було дуже добре.

У нас хороші зв'язки між нападаючими, у Кріштіану Роналду максимальний досвід, і ми повинні це використовувати, тепер ми маємо ясність щодо того, що нам потрібно робити, щоб максимально ефективно використовувати кожного гравця в структурі команди.

Сьогодні йшлося не про Боснію. Хоч би хто був проти Португалії, він постраждав би. Ми створювали моменти, ми добре завершували їх. Це була вражаюча гра, і якість гравців – супер. Те, як ми грали у першому таймі, було б дуже складним для будь-якого опонента».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 26
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 13
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.