Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 03:48
1034
0

Боснія і Герцеговина – Португалія. Прогноз, анонс на матч відбору Євро-2024

Поєдинок відбудеться 16 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 17 жовтня 2023, 03:48
1034
0
Боснія і Герцеговина – Португалія. Прогноз, анонс на матч відбору Євро-2024

16 жовтня на «Біліно Полі» (Зениця) пройде матч 8-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Боснії та Герцеговини зустрінеться зі збірною Португалії. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Боснія та Герцеговина

Команда явно провалила вже за рахунком відбір. Схоже, Джеко з П'яничем так і залишаться лідерами, що витягли своїх колег лише на 1 великий турнір, чемпіонат світу у Бразилії. Не раз не вистачало небагато, і золоті лілії поступалися у плей-оф. А останніми роками не було навіть цього. У минулому циклі, у відборі на мундіаль, були явно слабші і за Францію, і за Україну. Нині теж максимум, що вийшло, це епізодично у когось вигравати. Відбір розпочався з перемоги, причому розгромної, вдома над Ісландією. Але за всі наступні матчі додався лише виграш у Ліхтенштейну. Причому безнадійного аутсайдера обіграли з рахунком 2:1! З ним грали і в жовтні, і теж обмежилися всього парою голів. Ну, хоч не пропустили тепер від карлика.

Португалія

Збірна минулим чемпіонатом світу завершила тривалу епоху Фернанду Сантуша. Саме цей наставник приніс обраним головні успіхи – він вигравав і Євро-2016, і перший розіграш Ліги Націй. Але все ж таки було відчуття, що фахівець пересидів на посаді. Хоча провалів не допускали, і навіть у Катарі на чемпіонаті світу насамкінець вийшли до чвертьфіналу. З іншого боку, він посадою відповів за рішення позбавити місця у старті Роналду, та й програли у 1/4 Марокко у статусі явного фаворита пари. Новим тренером поставили Роберто Мартінеса (ось той на мундіалі з Бельгією провалився наглухо). І той стартував на новому місці з ланцюжка перемог. Нехай і дуже різних – були важкі, мінімальні 1:0 з Ісландією та Словаччиною, але міцний Люксембург розгромили у двох матчах 15:0. Жовтень розпочали з прийому головного переслідувача, Словаччини. І, вигравши 3:2 при дублі Кріштіану, де-факто вийшли на Євро – між збірними 8 очок.

Статистика особистих зустрічей

За 5 матчів Боснія змогла лише одного разу, 2011-го року вдома в рамках євровідбору, взяти нічию. Інші поєдинки залишилися за Португалією.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на наступну перемогу обраних. Але їм особливо вже не потрібно вигравати, тому варто придивитися до ставки на господарів поля при форі +1 гол (коефіцієнт - 1,84).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.