Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
3712
0

Англія – Італія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 17 жовтня о 21:45 за Києвом

Англія – Італія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

17 жовтня на «Уемблі» (Лондон) пройде матч 8-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Англії зустрінеться зі збірною Італії. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Англія

Команда минулого сезону проявила себе невдало. Провал у Лізі Націй, з останнім місцем у групі, списували на нестачу мотивації. На Туманному Альбіоні і справді всі чекали на трофей у Катарі, після півфіналу на минулому чемпіонаті світу та поразки лише по пенальті у вирішальному поєдинку Євро-2020. Але, при справді непоганому футболі, з впевненим виходом із групи та 3:0 із Сенегалом, потім три леви поступилися Франції. Тим не менш, Гарет Саутгейт залишився, і під його керівництвом британці почали на ура, вигравши вже в березні в обох конкурентів, і в Італії (2:1 на виїзді), і в України. Потім фаворит брав максимум з аутсайдерами. І лише у вересні жовто-сині змогли зупинити цей поступ, закінчивши на 1:1. Натомість у товариській грі впоралися потім із Шотландією. Австралія цього тижня була обіграна теж у контрольному поєдинку - там єдиний м'яч на рахунку Уоткінса, що роззабивався в АПЛ.

Італія

Збірна – чинний чемпіон континенту. Ось тільки після цього було кілька невдач. Окремо стоїть провал відбору на чемпіонат світу, коли у групі закінчили нижче за Швейцарію, а потім удома сенсаційно програли у плей-оф Північній Македонії. Та й у 2023-му році була не лише згадана поразка англійцям удома, а й невдача з Іспанією у півфіналі Ліги Націй. У результаті Манчіні у серпні пішов - його зманили до Саудівської Аравії. Але його наступник, Спаллетті, почав із нової осічки: скуадра адзурра не виграла у македонців у Скоп'є. Але, головне, потім удома було обіграно головну суперницю, Україну. Ну а матч з аутсайдером, Мальтою, приніс новому алленаторе велику перемогу 4:0.

Статистика особистих зустрічей

Історія протистоянь дуже багата. Досить сказати, що після поразки на Євро по пенальті англійці і в минулорічній Лізі Націй були слабші, 0:0 і 0:1, і лише в березні нарешті вдалося взяти реванш.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у господарів. Вони можуть випустити свіжих лідерів і нарешті помститися повноцінно за поразку тут же, на Уемблі, у фіналі Євро. Повіримо, що глядачі побачать перемогу трьох левів (коефіцієнт – 1,65).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі
Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 19
ЧС з хокею. Україна розгромила Китай і виграла третій матч на турнірі

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.