Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 жовтня 2023, 06:47
2691
0

«Треба подивитися на себе в дзеркало». Хорвати програли ключову гру Уельсу

Призери ЧС-2022 вже не залежать тільки від себе у відборі Євро-2024

| Оновлено 16 жовтня 2023, 06:47
2691
0
«Треба подивитися на себе в дзеркало». Хорвати програли ключову гру Уельсу
Getty Images/Global Images Ukraine

 

15 жовтня збірна Уельсу перемогла збірну Хорватії у домашньому матчі. Героєм гри став Гаррі Вілсон, який зробив дубль. Збірна Уельсу із 10 очками вийшла на друге місце у групі, з якої на Євро-2024 вже достроково відібралася збірна Туреччини. Також 10 очок у Хорватії. Однак «строкаті» можуть не піднятися вище третього місця, навіть якщо виграють два матчі, що залишилися. Вони поступаються за особистими зустрічами валлійцям.

Тяжкість становища усвідомлює захисник збірної Хорватії Йосип Юранович: «Сьогодні у нас все йшло не так. Нам потрібно подивитися на себе у дзеркало після поразки у цих двох іграх та вибачитись перед нашими вболівальниками, які приїхали сюди. Нам потрібно повернутися до своїх клубів і потім повернутися до збірної Хорватії в найкращій формі на відбіркові ігри, що залишилися».

Настрій валлійців зовсім інший. Ось що сказав Роб Пейдж, головний тренер збірної Уельсу: «Певно, це один із наших найкращих матчів. Здобути нічию в Хорватії було чимось видатним, але сьогодні збірна Уельсу взагалі була на іншому рівні.

Ми знали, що нам доведеться страждати без м'яча, і що вони мають високий відсоток володіння м'ячем. Наш план спрацював, і це ще один особливий вечір для стадіону у Кардіффі. Я знаю, що гравці мене підтримують – вони підтримували мене з першого дня, і я пишаюся кожним із них.

Я дуже радий за Гаррі Вілсона, оскільки більшу частину часу він залишається непоміченим. Але він грає у футбол у АПЛ не просто так. Він першокласно тренується і повністю заслужив на ці голи».

Натхненний і капітан збірної Уельсу Бен Девіс: «Я дуже пишаюся – це чудовий результат для нас. Ми знали, що сьогодні ввечері нам потрібно досягти результату. Ми вистояли та показали гарний футбол, і було приємно отримати нагороду за наші зусилля.

З самого початку збірна Уельсу діяла на повну потужність, залишалася міцною та організованою, і ми знали, що здатні зіграти на цих якостях. Ми грали із суперником, у якого найвищий рейтинг у нашій групі, і відібрали у них чотири очки. Думаю, це багато говорить про збірну Уельсу у цих двох матчах проти Хорватії».

Відеоогляд матчу

Ігор Яслик Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.