Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1284
0

Уельс – Хорватія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 15 жовтня о 21:45 за Києвом

Уельс – Хорватія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Лука Модрич

15 жовтня на «Кардіфф Сіті Стедіум» (Кардіфф) пройде матч 8-го туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Уельсу зустрінеться зі збірною Хорватії. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Уельс

Команда ніколи не вражала тим, як була вибудована її гра - охоче погоджувалася на роль другого номера, і була в цьому майстром. Але, головне, був результат, адже збірна на попередніх Євро пробивалася у плей-оф, а 2016-го взагалі стала сенсацією. Насамкінець, 2022-го, Бейл ще встиг і на чемпіонаті світу зіграти, але вже там валлійці були відверто невдалими. Ну, а далі вже довелося грати без Гарета, який, жертвуючи грою у футбол заради гольфу, викладався до останнього у формі збірних та із заповітною пов'язкою. Втім, і без нього підопічні Роба Пейджа змогли стартувати вдало: у березні вирвали нічию на виїзді з Хорватією, після чого обіграли Латвію. Ось тільки літній, червневий відрізок приніс поразки і Вірменії, і Туреччині. Тож після 2:0 з латишами у вересневому турі дракони залишалися за спиною у конкурентів. Наразі була розминка у вигляді товариського поєдинку з Гібралтаром.

Хорватія

Збірна залишається однією з найкращих у світі. У 2018 році вона встановила національний рекорд, вийшовши у фінал чемпіонату світу. На наступному мундіалі, в Катарі, повторити срібло не вдалося, але Модрич і компанія дійшли до кінця розіграшу, ставши третіми. Лука міг завоювати трофей на національному рівні нарешті влітку, коли він із приятелями вибив Нідерланди на їхньому полі у фіналі чотирьох Ліги Націй. Але Іспанія виграла вирішальний поєдинок у серії пенальті. Тепер треба сподіватися на Євро, кваліфікацію до якого починали зі згаданих 1:1 із валлійцями. Але потім підопічні Даліча чудово себе проявили, вигравши решту поєдинків, у тому числі й у Туреччини на виїзді. 12-го жовтня, приймаючи вдома яничар, фаворит несподівано оступився, програвши йому 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Хорвати не програють Уельсу. Але обидва останні поєдинки принесли лише нічиї 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у другу поспіль осічку картатих. Але й простим матч не буде, чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.