Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:14
1867
1

ФОТО. У Празі знову дощі. Тренування збірної: Ребров ставить тактику

Матч між Україною та Північною Македонією пройде 14 жовтня о 16:00

| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:14
1867
1
ФОТО. У Празі знову дощі. Тренування збірної: Ребров ставить тактику
УАФ

Збірна України провела чергове тренування у Празі. Осіння погода – мінлива: після двох теплих днів у Празі знову почав накрапати дощ. Однак температура при цьому не опустилася аж надто – 19 градусів, усе одно тепло для середини жовтня.

Сьогодні, 12 жовтня, у програмі роботи національної команди була теорія до обіду та практика ввечері. Після розминки, яка сьогодні включала в тому числі й вправи з м’ячами, синьо-жовті провели чимало ігрових серій. Була робота на короткі прискорення, на завершення атак та точність передач. Головний тренер збірної Сергій Ребров надалі приділяє багато уваги тактиці в підготовці до гри з Північною Македонією.

Сьогодні, 12 жовтня, в загальній групі працювали 25 гравців. Денис Попов, який усе ще працює індивідуально, уже виконує бігові прискорення, тож його реабілітація йде за планом. Сьогоднішнє тренування на стадіоні у Страгові стало для українців уже п’ятим поспіль.

Завтра національна команда змінить газон, оскільки проведе офіційне тренування на полі Epet Arena, де у суботу, 14 жовтня, відбудеться кваліфікаційний матч із македонцями, початок – о 16:00 за Києвом.

Завтра, 13 жовтня, синьо-жовті розпочнуть вечірню сесію о 18:00 за Києвом, перші 15 хвилин заняття будуть відкритими для медіа. За півгодини до початку тренування головний тренер збірної України Сергій Ребров та один із гравців команди зустрінуться з журналістами в конференц-залі арени.

ФОТО. У Празі знову дощі. Тренування збірної: Ребров ставить тактику

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZANREGENT1993
14 октября в 16:00 !