Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:14
530
0

ФОТО. Структура гри, тактика, передача. Збірна України їде на фунікулері

До матчу України проти Північної Македонії залишається три дні

| Оновлено 17 жовтня 2023, 05:14
530
0
ФОТО. Структура гри, тактика, передача. Збірна України їде на фунікулері
УАФ

У збірної України до гри з Північною Македонією у відборі Євро-2024 залишається всього лише три дні, тож зворотний відлік до першого з двох жовтневих матчів національної команди України запущений.

Після того як погода дивним чином змінилася на краще, тенденція до весняного тепла в жовтні продовжується: 11 жовтня температура повітря в Празі піднялася до 24 градусів. Відтак фітнес-заняття, заплановане раніше в тренажерному залі, було перенесене на повітря.

На верхньому рівні готелю, де мешкає збірна України, розташоване футбольне поле трохи менших за стандартні розмірів. Саме там тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба й провів для команди стретчинг та запропонував вправи для м’язів кору. До того ж на шляху до верхнього поля на хлопців чекав несподіваний транспорт: півторахвилинний підйом на фунікулері, який з’єднує два корпуси готелю, для тренувальних буднів – доволі приємна атракція.

Що ж до фітнесу, то він хоч і відбувався під приємним сонячним промінням, вимагав від хлопців відчутних зусиль, які в подальшому здійснюватимуть лише позитивний вплив на їхній організм. І хоч довелося трохи попріти, дружні жарти та взаємна підтримка дали свій ефект: тренування всі залишали з усмішками.

Ввечері на поле стадіону в празькому районі Страгов знову вийшли всі 26 присутніх у таборі виконавців. Лише Денис Попов продовжує індивідуальну підготовку на полі. Динаміка його відновлення позитивна. Інші хлопці розпочали тренування з пробіжки та розминки, після чого тренерський штаб найбільше уваги приділив напрацюванню структури гри, тактичним вправам та роботі над передачами. У поєднанні з тактичними заняттями, які також відбуваються щодня, йде цілеспрямована підготовка до конкретного суперника.

ФОТО. Структура гри, тактика, передача. Збірна України їде на фунікулері

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.