Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 12 жовтня 2023, 16:50
728
0

Олександр КОСЕНКО: «Паркет — не швидкий, нам це трохи заважало»

Головний тренер збірної України з футзалу прокоментував нічию у матчі з Сербією

| Оновлено 12 жовтня 2023, 16:50
728
0
Олександр КОСЕНКО: «Паркет — не швидкий, нам це трохи заважало»
АФУ. Олександр Косенко

11 жовтня відбувся матч 4-го туру групового раунду кваліфікації чемпіонату світу з футзалу 2024 року у групі В між збірними України та Сербії. Гра завершилась із рахунком 1:1.

Після завершення поєдинку наставник «синьо-жовтих» Олександр Косенко прокоментував нічий результат зустрічі:

«Ми грали із зовсім різним суперником — більш вмотивованим, на мою думку. Це була дуже важка гра і серби розуміли, що поразка їх майже виключить з боротьби, тому вони були надвмотивовані.
Ми це знали і готувались саме до такої гри. Хлопці це розуміли і, я вважаю, що досить впевнено грали, не було у сербів багато моментів. Дуже важка гра, і я дякую хлопцям за характер, за те, що вони грали до кінця. В такій грі зрівняли рахунок. Як я і казав, все в наших руках і треба грати далі.

Нічия — це закономірний результат цієї гри. Щодо малюнку, то треба подивитись, бо однаково ця гра була більш закрита, не така відкрита, якою була в Сербії. Нам потрібно було зламувати насичену оборону, а це важко робити. Ще й паркет трохи «не швидкий» і нам трохи це заважало: не вистачало швидких передач, швидких відривів, тому і суперник був зовсім інший.

Треба з повагою ставитися до будь-якого суперника, бо, якщо ти недооціниш суперника, то тобі буде важко грати з будь-ким. Тому, я не хотів би когось виділяти. Всі прагнуть перемогти і вийти на Чемпіонат світу. Ми більше дивимось на свою гру, а всі суперники гідні. У кожної команди є свої сильні та слабкі сторони», – сказав Косенко прес-службі АФУ.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.