Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 11 жовтня 2023, 21:31
1107
0

Україна – Сербія – 1:1 Кваліфікація ЧС з футзалу. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу 4-го туру кваліфікації чемпіонату світу 2024

| Оновлено 11 жовтня 2023, 21:31
1107
0
Україна – Сербія – 1:1 Кваліфікація ЧС з футзалу. Відео голів та огляд
УАФ

Збірна України під керівництвом Олександра Косенка поєдинком 4-го туру проти команди Сербії продовжила виступ в елітному раунді відбору чемпіонату світу 2024 з футзалу.

П’ять днів тому українська команда на виїзді, у містечку Враньє, зустрічалася із Сербією й перемогла – 6:1. Тепер же суперники проводили поєдинок в угорському Беретьйоуйфалу.

Українці почали матч активніше, регулярно пробивали, але Вулич був на висоті. На 11-й хвилині Корсун перехопив м’яч на чужій половині, але у ворота не влучив. Надалі серби на певний час перехопили ініціативу, але свої моменти не реалізували.

На 16-й хвилині Абакшин у ближньому бою не переграв Вулича. Натомість балканці зуміли відкрити рахунок – добре здалеку приклався Петров (0:1). До перерви в синьо-жовтих пробивали Семенченко й Лебідь, але кіпер сербів був на місці.

По перерві українці пішли вперед, створили кілька моментів, зокрема Жук не зумів проштовхнути м’яч повз Вулича. Суперники відповіли небезпечним ударом Матієвича з гострого кута. На 26-й хвилині українській команді вдалося зрівняти рахунок – Жук розібрався перед чужими воротами (1:1).

Після цього Райчевич здалеку пробив поруч із «дев’яткою», а Абакшин допоміг сербам, підставившись під небезпечний удар Семенченка. Кінцівка матчу пройшла в боротьбі, а на останніх хвилинах кілька разів українську команду виручив Савенко. Тож зафіксовано нічийний результат (1:1).

ЧС-2024 з футзалу. Європейська кваліфікація

Елітний раунд. Група В. 4-й тур

11 жовтня. Беретьйоуйфалу. Арена ім. Іштвана Палфі.

Україна — Сербія — 1:1 (0:1)

Голи: Жук, 26 – Петров, 16.

Україна: Савенко – Швед, Фаренюк, Корсун, Шотурма (к); Ципун, Мельник, Жук, Абакшин, Лебідь, Семенченко, Педяш, Зварич, Завертаний.

Сербія: Вулич – Росич, Д. Томич, Лазаревич, Райчевич; Ніколич, Алексич, Матвієвич, Васич, Рамич, А. Томич, Петров, Сімич (к), Марінкович.

Попередження: Корсун, 17.

Відео голів та огляд матчу

ГОЛ! 0:1. Петров, 16 хв.

ГОЛ! 1:1. Жук, 26 хв

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.