Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 11 жовтня 2023, 11:47
90
0

EliGE: «Відхід з Liquid ніяк не пов'язаний із перебуванням у Європі»

Північноамериканський стрілець розповів про свій перехід із Liquid у Complexity

| Оновлено 11 жовтня 2023, 11:47
90
0
EliGE: «Відхід з Liquid ніяк не пов'язаний із перебуванням у Європі»
Twitter. EliGE

Північноамериканський стрілець розповів про свій перехід з Liquid на Complexity, стан Counter-Strike 2 та багато іншого на HLTV Confirmed.

Джонатан ⁠EliGE⁠ Яблоновскі був виключений з Liquid у літньому сезоні, що завершило його восьмирічне перебування в організації. Не маючи недоліку у варіантах, він перейшов у Complexity, де його присутність помітно покращила продуктивність команди та призвела до того, що вони вийшли до BLAST Premier Fall Final 2023, випередивши своїх колишніх товаришів по команді. 26-річний хлопець з'явився на каналі HLTV Confirmed у понеділок та розповів про своє перебування у Liquid під час вступного сегменту шоу.

«Це було частиною того, ким я був, я не тільки грав за них, але й відчував себе частиною організації», - сказав він. «Було б важко зірвати пов'язку, якби вони не ухвалили власне рішення. Я люблю Liquid як організацію, мені подобаються гравці та все в ній, але нічого не вийшло».

Незважаючи на свою любов до Liquid, EliGE визнав, що його видалення мало сенс. «Це був правильний заклик замінити мене. Усі в команді мають шукати рішення разом, а врешті-решт у нас цього не було.

Я питав у Марека [YEKINDAR] про те, що мені слід робити, і це робило мене надто залежним від нього», — сказав EliGE, взявши на себе відповідальність за свою бездіяльність. «Я сам винен, що надто покладався на нього і не знайшов власних рішень».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.