Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 18:24
5268
6

СЕВІДОВ: «Баранка – брехун, лицемір і аферист. Вони залякували футболістів»

Раніше фахівець був відсторонений довічно нібито за участь у договірних матчах

| Оновлено 11 жовтня 2023, 18:24
5268
6
СЕВІДОВ: «Баранка – брехун, лицемір і аферист. Вони залякували футболістів»
Фінти та Підкати. Олександр Севідов

Український тренер Олександр Севідов, відсторонений довічно від футболу, прокоментував інтерв'ю голови комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки, а також показав документи про свою дискваліфікацію:

«Баранка дав величезне інтерв'ю. Він звітує, які перемоги у нього там. Підніміть список усіх підозрілих матчів із 2019 року, як тільки Баранка переміг Севідова. Все, нема Севідова. Ви ж на цьому акцентуєте. Біля пораненого лева завжди крутяться шакали, які хочуть йому щось пригадати.

Хлопці, згадуйте усі скандали. Він обіцяв викорінити договірні матчі. Вони викорінилися? Не смішіть. Він говорив, що букмекерські контори не даватимуть лінії на матчі U-19. Вони не дають? Він казав, що на нижчі ліги букмекерські контори не даватиму лінії. Не дають? Дають. Він нічого не зробив, він – брехун, лицемір та аферист. Я не боюся сказати. Нехай спростує мої слова.

Я говоритиму фактами. Проти мене – що було? Телефонні дзвінки. Ми скочуємося у 1937-й рік. Нехай Баранка, Циганик, Зверов дадуть бодай один факт участі Севідова у договірному матчі. Нехай дадуть хоч один факт, що Севідов розмовляв із арбітрами, що Севідов пропонував гроші. Ну, чи давав гроші.

Баранка хизується великою перемогою над Севідовим. Він не боїться, що ця велика перемога стане великою ганьбою? Все таємне колись стає відомим. Я розповідатиму, що вони зробили в Лозанні – це треш. Те, що вони зробили проти мене – це лжесвідчення, це підробки. Це залякування футболістів, щоб вони свідчили проти мене. Хоч щось покажіть. Хоча б що Севідов підходив до тебе чи підморгнув.

Нехай спростують будь-яке моє слово. Нехай виступить хтось. Кого вони там згадують? Болотнікова. Нехай виступить і скаже, що це Севідов зробив. А я намагатимусь вам це довести і показати. Там небагато, повірте. Якщо ви знайдете бодай одне слово про участь Севідова у договірних матчах – скажіть мені. І там ще поліграф. Вони ж розуміють, що судді – це лише початок. Тому що ті ж таки керівники клубів можуть вимагати у всіх працівників УАФ пройти поліграф. Що тоді робитиме Баранка?

У мене виникає лише одне питання: якщо ти найбільший фахівець із боротьби з договірними матчами, чому ти ніде не затребуваний, Франческо? Адже ти пропонував себе скрізь, у тому числі до російської футбольної спілки. Пропонував? Нехай скаже, чи він пропонував свої послуги росіянам. І ті його відкинули. І на батьківщині в нього якось не складається. Беттінгові права? Прочитав 28 сторінок тексту – нічого не зрозуміло. За всім стоїть: треба сказати спасибі Баранці, спасибі федерації, судді ні при чому».

Я підготував документи. Прізвища я позакреслював, щоб мені не прилетіло. Бо за законом вони не вміють. Вони тільки свавільно можуть ковбасити. Зможете мені пред'являти, як багато і як погано я розмовляю по телефону. Ну, усі ми не святі».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джонні Нельсон відреагував на слова Ф'юрі, який упевнений, що побив Усика
Бокс | 29 червня 2024, 23:47 4
Джонні Нельсон відреагував на слова Ф'юрі, який упевнений, що побив Усика

Колишній чемпіон світу впевнений, що в реванші ми зможемо все перевірити

Сьогодні – останній день дії Annexe 7. ФІФА про продовження не повідомляла
Футбол | 30 червня 2024, 18:43 23
Сьогодні – останній день дії Annexe 7. ФІФА про продовження не повідомляла

Не варто виключати, що у Міжнародній федерації знову почнуть писати правила «по ходу п'єси»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
За що БАРАНКА отримував в УАФ ПАВЕЛКА  500 тисяч грн за місяць ?!
zelc006
Бвранка, Павелка, Шаферинка.... вони усі бандюгани путінські!
Remark
Ну так нехай Севідов оскаржить це рішення в європейському суді, якщо він впевнений, що він правий! В чому загвоздка? 
П.С. Він (Баранка) повністю не може викоренити договірні матчі в Україні, бо навіть в більш топових чемпах вони є. Що тоді казати за наш? Він тільки міг % договірних матчів зменшити! 
mini.f
Все футболисты в Украине, тренеры и функционеры знают, что половина матчей во всех лигах Украины - договорняки. Знают об этом и в УАФ. Тогда почему не искореняется это зло? Ларчик открывается просто - УАФ контролирует этот процесс. Часть денег от договорняком передается непосредственнов в УАФ ( Костюченко, Баранка), и не для кого это не является секретом. Знают ли об этом арбитры - конечно, они главные действующие лица в этом мошенничестве ( это я вам как бывший арбитр говорю, сам неоднократно участвовал в таких договорняках). И то, что Баранка рассказывает сказки для лохов, не снимает с него вины в том, что он палец об палец не ударил, чтобы хоть что-то сделать в этом направлении.  И если эта ОПГ узнает, что кто-то договорился без них, то таких игроков или команды ставят на счетчик со всеми вытекающими последствиями
turist86
Спорт.юа , в українській мові немає слова "лжець". Є "брехун".