Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 жовтня 2023, 00:11
798
6

БАРАНКА: «За помилками суддів немає жодних корупційних схем»

Голова комітету УАФ з етики та чесної гри розповів про суддівство в Україні

| Оновлено 10 жовтня 2023, 00:11
798
6
БАРАНКА: «За помилками суддів немає жодних корупційних схем»
УАФ. Франческо Баранка

Голова комітету УАФ з етики та чесної гри Франческо Баранка розповів про суддівство в українському футболі та своє бачення щодо питання телеправ на футбольні матчі:

«Відповідальність арбітрів? Для цього є підвищення суддів і час відсторонення. Є правила. Бо я думаю, що вони мають достатньо досвіду, щоб зрозуміти, коли щось зроблено не так. І я говорю зі свого досвіду.

Коли було розслідування 2018 року, я був на зв'язку з Комітетом арбітрів. На тісному зв'язку. І коли були якісь помилки, які були невипадковими, а через корупцію, вони були першими, хто повідомляв: слухайте, тут щось дивне.

Знову-таки, я не хочу судити арбітрів, бо це не моя робота, і я навіть не знаю, як це робити. Але я точно переконаний, що за цими помилками немає жодної корупційної схеми. І загалом ніхто ніколи не надає нам жодного доказу щодо цього.

Телеправа? Я думаю, що особливо зараз український футбол – це хороший продукт, бо війна дає хорошу видимість. Я слухаю людей, італійців, з інших країн, що вони говорять про український футбол, що вони були б раді побачити футбольний матч з України, «Шахтаря», «Динамо» чи іншого клубу.

Але поки не буде угоди щодо телевізійних прав, українському футболу буде неможливо рости. Це необхідна умова, щоб мати хороший продукт. Однаковий продукт для всіх, а не один – на ютубі, один – на одному сайті, один – ще на іншому. Тому що це буде великим поштовхом для росту українського футболу.

Зараз угоди не досягають, бо мають зовсім різні інтереси. І через те, що ви не думаєте про майбутнє, ви думаєте лиш про сьогодні. Вони думають про завтрашній матч. Треба думати про майбутнє».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Хай Баранка розкаже - за що КОНКРЕТНО він отримував від Павелка 500 тисяч гривень у місяць?
orakin29
Якщо наші судді так працюють без всяких корупційних схем,тоді їх потрібно усіх гнати з футболу,бо рівень їх проф.підготовки дорівнює 2 балів із 10 можливих.
Їталійці хочуть дивитися український футбол? Навішо їм це лайно?Рівень упл зараз настільки впал,що дивитися матчі можна тільки якщо грає моя улюбленна команда.
googlle
Найтоповіша ідея наших футбольних функціонерів: залучити до боротьби з корупцією та боротьби з мутками чи договорняками - італійців - НАЙКОРУМПОВАНІШИХ тіпів в європейському футболі. З країни де раз в 4-5 років корупційний скандал.
mini.f
Оказывается, что наши арбитры - вне коррупционных схем в нашем футболе! Я офигеваю, как говорил бывший военный прокурор... Арбитры - главные действующие лица в договорных играх, потому что только от них зависит с каким нужным счетом закончится игра, ведь он, арбитр, может повлиять на договорной результат игры - назначить или нет 11-ти метровый удар, засчитать или не засчитать забитый гол, удалить или не удалить нужного игрока и на какой минуте и т.д.  и т.п. Баранка с Костюченко - главные действующие лица в этом процессе. Когда будут судить павелку и Записоцкого, вскроются шокирующие факти работы ОПГ УАФ, этой футбольной мафии в нашем футболе....
zelc006
Оці руки нічого не крали, вони самі приносили...
potemkin78
Как раз тому что Динамо и ещё несколько клубов не вошли в этот телепузик я и могу смотреть футбол, спасибо им. а итальянцам расскажите о такой вещи как интернет. 
а про судейство скажу так: если они ещё это творят за безплатно то я ваще в ауте