Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 05:58
401
6

БАРАНКА: «Не боїмося говорити про договірняки в Україні. Це важливо»

Головне – публічність

| Оновлено 11 жовтня 2023, 05:58
401
6
БАРАНКА: «Не боїмося говорити про договірняки в Україні. Це важливо»
УАФ. Франческо Баранка

Голова комітету УАФ з етики та чесної гри Франческо Баранка вважає, що одним із найбільших досягнень України є те, що у нас не бояться говорити про корупцію у футболі.

«Договірні матчі – це щось, про що ми не боїмося говорити. І це була велика зміна. Бо в інших країнах вони стаються, але усі мовчать. Я давав інтервʼю італійській газеті La Repubblica, одній з найбільших. Минулого року, з мого досвіду, ми встановили понад тисячу договірних матчів по всьому світу».

«Зокрема росія, багато гравців з України їдуть до росії і йдуть у договірняки. Ви чули десь про якісь скандали? Ні, повна тиша. Але ми говоримо про Латвію, Норвегію, Швецію, країни, де нема такої великої корупції – але усі мовчать», – сказав Баранка.

Раніше Франческо розповів про те, що за помилками суддів у матчах УПЛ немає корупції.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Согласен с Баранкой на все 100 - у нас все, кому не лень, говорят об договорняках. А дальше что? Кому-то объявили подозрение, кого-то запаковали в СИЗО, кому-то огласили конкретный приговор с лишением свободы? Ну,ну. ..... Продолжаем и дальше говорить,только теперь выходим с кухни и уже в кругу друзей и сослуживцев обсуждаем эту животрепещуюся проблему. Кто-то может упрекнуть нас в том, что мы не боремся с наследием Лобановского,который внедрил систему договорняков в советском футболе, которая плавно и без потер внедрилась в украинский футбол? О чем вообще разговор! Баранка со своим комитетом 24\7 борется с этим пережитком прошлого, есть погибшие и раненые, но пока ничего не удается достичь, от слова совсем....
Алекс 19
Окрім Севідова нікого не наказали .Хоча всі розказували як павелко організував дрговорняк мінай шахтар 0 4 і заніс 300 тисяч євро в контору .далі мовчазна тиша 
Swed
"...многие игроки из Украины едут в россию..." - сказал Баранка.
 Огласите весь список пожалуйста!
Виктор Алтухов
Договорняков, по крайней мере в высшей лиге, нет, есть наглый подкуп судей, то есть кража очков у соперников. И эти клубы-воры, и эти судьи большинству известны.