Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 04:50
675
0

Прикарпаття зіграє з Металістом без головного воротаря

Романа Герича, як і раніше, турбує травмоване плече

| Оновлено 11 жовтня 2023, 04:50
675
0
Прикарпаття зіграє з Металістом без головного воротаря
ФК Прикарпаття. Роман Герич

Як стало відомо Sport.ua, у лазареті «Прикарпаття» залишаються не тільки півзахисник Максим Стадник і захисник Олег Матушевський, які вибули на тривалий термін, а й основний голкіпер команди Роман Герич, якого, як і раніше, турбує травмоване плече.

26-річний Герич у перших семи матчах чемпіонату незмінно виходив у стартовому складі «Прикарпаття», потім ще раз залишився в запасі команди, а в останніх двох турах Першої ліги був відсутній у заявці зелено-жовтих.

У «Прикарпаття» вихованець «Скали» перебрався в лютому цього року. Відтоді він провів за команду 21 матч і пропустив 19 м'ячів. У шести випадках Герич зберіг ворота «на замку».

Додамо, що, як і раніше, немає в розташуванні «Прикарпаття» Михайла Писка. Досвідчений захисник, який востаннє виходив на поле ще 11 серпня, проходить службу в ЗСУ.

Під питанням участь у завтрашньому матчі півзахисника Микити Титаєвського (попередню гру з тернопільською «Нивою» він пропустив через мікротравму). А ось захисник Станіслав Демків, відбувши одноматчеву дискваліфікацію, зможе зіграти.

Набравши 9 очок у 10 матчах Першої ліги, «Прикарпаття» посідає 8-ме місце в турнірній таблиці групи А. У середу, 11 жовтня, івано-франківці зіграють в Ужгороді пропущений матч 7-го туру з «Металістом». Початок – о 13:00.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.