Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 жовтня 2023, 05:44
2061
9

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Якщо про вас говорять легенди, ви на вірному шляху»

Захисник лондонського «Арсенала» прокоментував критику на свою адресу

| Оновлено 10 жовтня 2023, 05:44
2061
9
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Якщо про вас говорять легенди, ви на вірному шляху»
dailypost.ng

Український захисник лондонського «Арсенала» Олександр Зінченко прокоментував слова екс-форварда збірної Англії Майкла Оуена про те, що в матчі Ліги чемпіонів проти «Ланса» (1:2) «каноніри» пропустили гол через помилку гравця збірної України.

«У мене немає Twitter і я його взагалі не читаю. У мене просто є Інстаграм, але я не читаю коментарів. Я з величезною повагою ставлюся до колишніх гравців. Вони були на цих посадах. Але, чесно кажучи, якщо я збираюся реагувати на кожну думку, у мене не залишиться часу на сім'ю.

У нас є свій графік і ми багато подорожуємо, тому я взагалі не намагаюся звертати на це увагу. У мене є мій менеджер, тренерський штаб, сім'я та гравці, з ними я багато спілкуюся.

Але коли я погано граю або роблю якісь помилки, я вже знаю це на полі. Коли це щось тактичне, у нас чудовий персонал. Вони можуть прийти в будь-який час, в обідню перерву або щось подібне, з ноутбуком і показати мені якісь речі».

Днями я сказав Ріо Фердинанду, що це багато значить, коли ці гучні імена, легенди говорять про тебе. Це означає, що я на правильному шляху, навіть якщо про вас говорять погано. Чесно кажучи, я так легко до цього ставлюся», – сказав Зінченко.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Цікаво, що він сказав, що не читає коментарі в Інстаграмі. Значить то клуб тоді заставив той пост про Ізраїль прибрати, коли почали бігати по твіттеру з істериками фанати Палестини.
anacreon
Абсолютно все по ділу сказав Зіна. Краще і не скажеш.Це взагалі глупо, що дурналісти навіщось біжать до футболістів з претензіями: "От такий то колишній футболіст сказав про твою гру таке. Що ти відгавкнеш йому? Не стримйся, обзивайся. Буде кльовий срачик"Всі ці колишні просто підробляють експертами і їм треба щось про когось говорити. По суті вони прості спортивні оглядачі. Як "диванний експерт Джонні чи Олег" кажуть свою думку, так і вони.Це не є наїзд особисто на сучасного футболіста від легенди. А звичайні робочі моменти. А то он і Мудрика задовбують таким. Сьогодні посоромили, завтра похвалили, після завтра знову посоромили...  Це просто гра. На захисників і голкіперів завжди будуть претензії за голи, бо  команди завжди пропускають, а суперник атакує. Не буває матчів без моментів.
Nick.Grabowski
Легенди в футболі в 80% - це двієчники-трієчники в усіх інших сферах, частина наркомани-алкоголіки, які ведуть розпусне та розкішне життя до самої старості, часто лізуть за гроші в політику, виконуючи роль маріонеток в інтересах тих, хто їм платить за "політичну діяльність". 
Тому більшість легенд футболу (80%) їздять на поклони в рашку, штати, до арабів та до китайців. Їх цікавлять гроші, а не розвиток футболу. 
Є звісно виключення, коли легенди футболу займаються розвитком футболу, в якості серйозних функціонерів або тренерів, або створюють власні академії, виховуючи нові покоління футболістів.
 Але в Україні, наприклад, жодна легенда українського (радянського) футболу не має власної академії зі своїм іменем та реальними професійними результатами, яка би готувала нових футболістів. А це показово.
Тобто, колишні легендарні футболісти не можуть розвинути нових футболістів в футболі.