Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 жовтня 2023, 07:26
819
0

Георгій СУДАКОВ: «Треба серйозно налаштовуватися на гру з македонцями»

Півзахисник збірної України розповів про перші тренувальні дні у Празі

| Оновлено 14 жовтня 2023, 07:26
819
0
Георгій СУДАКОВ: «Треба серйозно налаштовуватися на гру з македонцями»
УАФ. Георгій Судаков

Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував камбек «Шахтаря» в матчі 2-го туру Ліги чемпіонів проти «Антверпена» (3:2), а також розповів про перші тренувальні дні у Празі:

«Ми прибули до Праги в гарному настрої – я маю на увазі гравців «Шахтаря». Адже нещодавно ми показали дуже видовищну гру в Лізі чемпіонів. Поступаючись – 0:2, зуміли перемогти. Схожа ситуація була і в матчі збірної з Північною Македонією. Також програвали, але врешті виграли – 3:2. Наразі будемо готуватися до наступних поєдинків.

Після таких камбеків розумієш, що у футболі можливо все. Треба працювати й вірити у свої сили, тоді все буде добре. Після матчу з «Антверпеном» ми відразу вирушили до Праги. Я тут уже три дні, тобто час для відпочинку був, я вже повністю відновився. Сьогодні було перше тренування – хлопці з «Динамо» просто трохи пробіглися, а представники «Шахтаря» ще й зробили вправи на техніку й пограли у квадрат.

Північна Македонія – суперник непростий, і ми це вже побачили. Нещодавно македонці зіграли внічию з Італією, тож це дуже сильна команда. Але сподіваємося, що в Празі буде більше наших уболівальників і, відповідно, більше підтримки. Ми це відчуємо, і грати буде легше, ніж у першому матчі, на виїзді. Треба серйозно налаштовуватися на гру з перших хвилин, щоб не вийшло так, як у попередній зустрічі».

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними України та Північної Македонії відбудеться 14 жовтня в Празі (початок – о 16:00 за київським часом). Поєдинок же з Мальтою пройде 17 жовтня на Національному стадіоні в містечку Та-Калі (початок – о 21:45 за київським часом).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.