Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 жовтня 2023, 13:41
3323
7

Джерело: УЄФА може скасувати допуск збірної рф U-17 до чемпіонатів Європи

Александер Чеферін змушений переглянути плани щодо команд росії

| Оновлено 09 жовтня 2023, 13:41
3323
7
Джерело: УЄФА може скасувати допуск збірної рф U-17 до чемпіонатів Європи
УЄФА. Александер Чеферін

Президент УЄФА Александер Чеферін змушений переглянути плани реінтеграції збірної рф U-17 в європейський футбол через російське вторгнення до України, що триває, повідомляє The Independent.

Плани УЄФА щодо відновлення участі російських збірних неповнолітніх у європейських змаганнях викликали величезний розкол у керівному органі континентального футболу. На президента Александера Чеферіна чиниться величезний тиск з метою повернутись до цього питання на засіданні Виконавчого комітету наступного тижня.

Ці суперечки вже призвели до того, що віце-президент конфедерації Карл-Ерік Нільссон пішов з посади керівника Шведської спортивної конфедерації, а більше десятка країн заявили, що вони не гратимуть із російськими командами (Україна, Англія, Ірландія, Данія, Швеція, Норвегія, Фінляндія, Литва, Латвія, Румунія, Польща). Існує напруженість усередині інших національних асоціацій, які не одразу відкинули цю ідею.

Велике невдоволення спостерігається серед національних федерацій тим фактом, як це питання було порушено УЄФА на останньому засіданні. За даними джерела, Чеферін просто порушив це питання в розділі «інші питання», причому без попереднього повідомлення. Це викликало величезне здивування в оточенні президента УЄФА. Питання розглядалося в контексті рішення ФІФА прийняти таке саме рішення.

Все це спонукало УЄФА внести це питання до порядку денного наступного засідання Виконавчого комітету у вівторок, 10 жовтня. Цього дня також буде підтверджено, що Євро-2028 пройде у Великобританії та Ірландії. Різні джерела наполягають на тому, що рішення щодо росії може бути змінено, саме такими є настрої в УЄФА.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex T
$ теперь придется вернуть или скажет что форс мажор и извините, попытка была? 
Лицемерная организация 
Vovan78
Заїб..сь! Як же чефірного буде жаба душити, що потрібно буде бабки кацапські повертати, бо цивілізований спорт не хоче бачити кацапів на змаганнях!
Віктор Коробка
Аванс він відробив. А от за решту грошей доведеться забути - проти стількох федерацій не попреш! Виявилося, що в цьому світі грошами не всі проблеми можна вирішити.
Выталкиватель парашутистов
Неужели придется вернуть деньги назад? Да и Газпром может перестать деньгами помогать....Горе-то какое.... Или Чеферин будет идти до конца?
Xvalenok03
Против возвращения русни прибалты, скандинавы, там ляхи и потомки римлян.
Что-то в этом списке не наблюдается наших лучших союзников германии, франции, испании, бенилюкса, лузитанов и многих стран бывшего социализма. Это если судить по приведенному списку.
Наверное они не против вернуть в большой футбол русню и играть с ней.
Почему?