Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2023, 16:45
952
6

Олександр ФІЛІППОВ: «Цей гол мені був потрібен»

Нападник «Дніпра-1» – про матч з «Вересом»

| Оновлено 07 жовтня 2023, 16:45
952
6
Олександр ФІЛІППОВ: «Цей гол мені був потрібен»
СК Дніпро-1. Олександр Філіппов

Форвард «Дніпра-1» Олександр Філіппов поділився враженнями від гри 10-го туру УПЛ з «Вересом» (2:0), у якій він відзначився першим у кар’єрі голом за дніпровську команду.

– Вітаємо з першим голом за «Дніпро-1». Що після нього відчували?
– Дуже дякую за вітання. Цей гол був дуже важливий і для мене, і для команди, тому що забили на початку матчу, після чого вже легше було шукати можливості для взяття воріт. Головне, що допоміг команді і порадував себе.

– Емоційність святкування не залишає сумнівів про важливість цього голу.
– Так, гол був дуже важливий. Довго чекав на цей гол і не буду лукавити, що він мені був потрібен. Вважаю, що далі буде краще.

– Головний тренер дуже схвально відгукнувся на вашу гру. Як самі оціните свій виступ сьогодні?
– Я не тренер. Якщо тренер так каже – це добре, а моя головна мета – це допомагати команді. Якщо сьогодні допоміг голом і якимось іншими діями, то для мене це дуже важливо.

– Чи змінилося щось принципово у вашій грі з приходом нового головного тренера?
– Так, ми почали більш агресивніше діяти на чужій половині поля, намагаємося створювати моменти, вище грати, комбінувати у центрі поля і шукати можливості на флангах для взяття воріт.

– Як вважаєте, тепер попре?
– Дай Бог!

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bolelschik
Понятно, что гол был важен для него. Но осадочек остался. Партнер набегал по центру. Если б Филиппов отдал ему пас, партнер забивал в пустые ворота. А сам Филиппов с острого угла мог и не забить. Если б отдал, партнеру можно было поставить 10 баллов, а так значительно ниже. Это на будущее - нельзя жадничать
AutumnBridge
 Я так и понял.  Шёл как на буфет и даже не думал кому то выдавать.  Одного усадил на траву, а другого пробил с острого угла.  Вышло  по-мастерски. А почему фамилию Филиппов не пишут как Пилипів,  вот это мне не очень понятно. 
   Ведь Будковского мама назвал Филипп  (может в честь Киркорова), а его превратили в Пилипа.)   Зато  Вивчаренко не конвертируют в Овчаренко на рус яз версии.   Потому что у него так в метрике значится.