Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.10.2023 13:15 – FT 2 : 0
Через повітряну тривогу початок матчу був перенесений з 13:00 на 13:15
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2023, 21:01
3582
27

Без натяку на спротив. Дніпро-1 спокійно розібрався з Вересом

Четвертий матч поспіль у чемпіонаті команда Сергія Лавриненка не може навіть забити в чужі ворота

| Оновлено 07 жовтня 2023, 21:01
3582
27
Без натяку на спротив. Дніпро-1 спокійно розібрався з Вересом
СК Дніпро-1

Геть не кожній команді-учасниці української Прем’єр-ліги цього сезону вдається демонструвати хоч якусь стабільність у плані здобуття результатів. Хоча це з якого боку подивитись, бо послідовності з невдалих виступів також можна вважати серіями, але вже з негативним підтекстом. І якщо комусь удається їх подолати, то інші можуть просто загрузнути в безвиході та чекати на кращі часи.

Саме в такому форматі й зустрічались поміж собою в рамках десятого туру національної першості дніпровський «Дніпро-1» та рівненський «Верес». Обидві команди погано розпочали кампанію, але в керівництва «червоно-чорних» хоча б вистачило терпіння на те, аби Сергій Лавриненко продовжував роботу на чолі колективу. Олександру Кучеру ж пощастило значно менше, тому вже п’ятий матч поспіль СК намагається звикнути до роботи під орудою Юрія Максимова.

Доволі жваво побігли пресингувати на чужу половину гості одразу після стартового свистка, але це виявилось лише оманою для глядачів. Забігаючи наперед, відзначимо, що цей матч у «Вереса» просто не вийшов. Трапляються такі дні в календарі кожної команди, коли взагалі нічого не вдається зробити із запланованого. І це був саме той випадок стосовно гри команди Лавриненка.

«Дніпро-1» відкрив рахунок уже на 10 хвилині матчу, коли Сарапій від центральної лінії виконав передачу на хід Філіппову до лівого флангу штрафного, де той переграв один-в-один Курка, після чого пробив під дальню стійку. Варто відзначити, що Олександр і раніше міг забити цей перший гол у новому клубі, однак влучив у ліву стійку чужих воріт. Зарядженим був, як бачимо.

На диво, жодної реакції від «червоно-чорних» на цю подію ми так і не побачили. «Верес» грав у повільний футбол і до атаки майже не ходив. Що й казати, якщо в гостей був тільки один удар у бік чужих воріт за перший тайм, та й той постріл Владислава Шарая з правого флангу штрафного у площину не пішов. А отже й говорити про гру рівнян особливого приводу не було. Окрім того моменту, що вона була просто непривабливою для пересічного глядача.

Чи варто було «Дніпру-1» за таких умов демонструвати якісь надзусилля задля перемоги? У цьому є всі підстави для сумнівів, тож не дивно, що й команда Максимова нікуди не поспішала. Та й куди тут квапитись, якщо суперники, не завдававши до цього ударів по чужим воротам, радо гатили по своїм, а автогол Вовченка на 31 хвилині взагалі спокійно може претендувати на звання найкращого м’яча цими вихідними. Ну, дуже ефектне завершення прострілу з правого флангу від Адамюка на ближньому куті воротарського.

Але «Верес» і жаліти особливих приводів не було, бо навіть після розмови з тренером у перерві команда просто не заграла кращим чином. Гірше також не стало, це треба відзначити, але все було просто – ніяк. Жодної спрямованості на чужі ворота, вайлувате домінування «Дніпра-1» і 45 хвилин безцільно втраченого нашого часу, тоді як переможець міг забирати своє вже з відходом на перерву. Гірше б точно від цього нікому не стало.

Після жовтневої міжнародної павзи дніпровський «Дніпро-1» зіграє в гостях проти київського «Динамо», а рівненський «Верес» прийматиме львівський «Рух».

Наші оцінки:

«Дніпро-1» (заміни): Є. Пасіч – 6,0, Каплієнко – 6,0, Танчик – 6,0, Мірошниченко – 6,0, Вітіньйо – б/о.

«Верес» (заміни): Марусич – 5,5, Ковалюк – 5,5, Кучеренко – б/о, Шарай – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Дніпро-1» – «Верес» - 2:0

Філіппов, 10, Вовченко, 31

Сарапій, 86 – Шевченко, 77

«Дніпро-1»: Волинець – Горбунов (Каплієнко, 60), Сарапій, Сваток, Адамюк – Бабенко – Лєднєв (Є. Пасіч, 61), Рубчинський, Піхальонок, Гуцуляк (Мірошніченко, 79) – Філіппов (Танчик, 61).

«Верес»: Паст – Шевченко, Курко, Вовченко, Гакман – Кучеров (Кучеренко, 78), Кухарук (С. Шарай, 86) – Яго, Балан – Шестаков (Марусич, 46), В. Шарай (Ковалюк, 46).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро).

Удари (у площину): 10 (5) – 2 (0)
Кутові: 2 – 2
Офсайди: 3 – 1.

ДНІПРО-1 - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 18°C

Події матчу

31’
ГОЛ ! Автогол забив Семен Вовченко (Верес).
10’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Філіпов (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AleksDnipro
Робота Максимова справляє приємні враження. Захист стає значно спокійнішим, цим і прояснюється виклик Сватка до збірної. Серед усіх команд Дніпро має найменшу кількість пропущених м'ячів, що не можна сказати про наступного суперника в чемпіонаті. Наступний матч справді буде показовим, і динамівці мають козир через хорошу фізпідготовку. Дніпряни ж, через "роботу" колишніх, видихаються від 70-80 хвилини і це може бути великою проблемою проти сильного суперника.
Remark
Ще одна перемога Дніпра-1 і вони обгонять ШД в турнірній таблиці. 
Рівний чемп! Давно такого не було, щоб стільки команд мали реальні шанси на 1 місце в УПЛ.
FunnyCat_____
так мило, как пекинес 228 заступается за прод*р*вленного
сразу видно - крепкая, здоровая пара 
AleksDnipro
Думаю, чого так кротів поплавило на цій гілці, а це ж Дніпро впритул наблизився до шахтаря
Tasha19
Верес, щось зовсім ніякі.
Pavel_i_CO
Вітання дніпрянам з братського Києва 
Gargantua
там и 5 - 0 могло быть
aleks8-48
Курочка по зернышку клюёт,а потом гляди и золотое яйцо снесёт. Временные лидеры в итоге займут свои законные места,а медали разыграют всё те же.
Kovalchuk
Продырявленый ты опять вышел на работу
Pavel_i_CO
Данєтскіє і тут смердять. Все українське їм не до вподоби. Мабуть недарма ці істоти обрали життя в ордло, в ізоляції від цивілізованого світу. 
Привет
Если Днепр с Вересом разобрался, то Динамо он бы разобрал на запчасти 
AutumnBridge
Автобусная болезнь?   Сомневаюсь что Верес ночевал в Днепре и остался опять до утра.  Это  часа в 3 ночи выехали на игру за 815 км, отбыли номер и назад.   Вот если бы Днепродин принимал в Ужгороде или Львове!   А так -  на своём стадионе, со своей базы, сытые и выспавшиеся.  Второй тайм уже им был неинтересен. 
  Зато мне было интересно как Монзуль и Романюк наконец то приняли решение в пользу обороны!  Браво!   Пусть Леднев хоть от уха замахивался,  но  блок-шот был чистый.   И проблемы Леднева, что он не предвидел куда потом попадёт его нога.
AK.228
Ліве яйце суркіса, тебе ж ніхто не згадував… засмутився і ригнув тому!?😂😂