Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Через повітряну тривогу початок матчу був перенесений з 15:00 на 16:15
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2023, 17:38
682
0

ЛНЗ – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

За рівних шансів на перемогу господарям можуть допомогти рідні стіни

| Оновлено 07 жовтня 2023, 17:38
682
0
ЛНЗ – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК ЛНЗ Черкаси

У суботу, 7 жовтня, в Черкасах на полі стадіону «Черкаси-Арена» відбудеться матч 10-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють місцевий клуб ЛНЗ і «Олександрія». Стартовий свисток арбітра Олександра Каленова зі Львова пролунає о 15:00 за київським часом.

ЛНЗ

Черкаський клуб ЛНЗ у турнірній таблиці чемпіонату України посідає 12-те місце. У 9 зустрічах він набрав 8 очок, здобувши дві перемоги, двічі зігравши внічию і програвши у 5 матчах, різниця м'ячів 8-12.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Старт у сезоні ЛНЗ взяв із поразки на своєму полі від «Чорноморця» - 0:2. Однак у другому матчі в Українській Прем'єр-лізі сезону-2023/2024 черкащани на виїзді обіграли «Минай» - 3:0. На розчарування шанувальників колективу продовження успішної серії у команди не сталося. Вона потім програла «Кривбасу» (0:2), житомирському «Поліссю» (1:2), «Вікторії» з Першої ліги в матчі Кубка України (0:1) і «Металісту 1925» в УПЛ (0:1).

З приходом вересня справи у ЛНЗ потроху пішли вгору. Команда зіграла 0:0 з «Дніпром-1» і домоглася перемоги 2:1 над «Рухом». Потім відбулася поразка 2:4 у грі з «Динамо» на своєму полі. Змінила її виїзна нічия 0:0 із «Вересом».

У сезон клуб ЛНЗ входив під керівництвом Олександра Ковпака та його команди. Але після стартових невдач його з помічниками відправили у відставку. Зараз черкаську команду очолює білорус Олег Дулуб.

Олександрія

У турнірній таблиці УПЛ «Олександрія» відразу за ЛНЗ. Той, нагадаємо, 12-й, а олександрійці посідають 13-ту позицію. Вони у 9 матчах набрали також, як і черкащани, 8 пунктів - 2 перемоги, 2 нічиї, 5 поразок, м'ячі 7-16.

Підопічні Руслана Ротаня стартували в новій кампанії з двох перемог. Вони по черзі обіграли «Кривбас» і «Металіст 1925» із рахунком 1:0 у домашніх матчах. А далі - команда увійшла в піке. Відбулася поразка 1:2 від «Шахтаря» в гостях, нічия 0:0 у грі із «Зорею» на виїзді, поразки в матчах із «Поліссям» (0:3 вдома) і «Ворсклою» (0:1 на виїзді). Потім була домашня нічия 1:1 з «Минаєм» і принизливі 1:5 на своєму полі у зустрічі з «Чорноморцем».

Ротаню можна було рвати волосся на голові, і він, кажуть, готовий був подати у відставку, але помічники переконали його не рубати з плеча. Після всього цього «Олександрія» на виїзді обіграла 1:0 «Рух». Однак у попередньому турі вона програла 1:4 у Києві «Динамо».

Статистика матчів

ЛНЗ і «Олександія» у рамках УПЛ ще не зустрічалися. Ба більше - вони не провели один з одним ще жодного офіційного матчу в усіх турнірах.

Орієнтовні склади:

ЛНЗ: Пеньков – Стасюк, Муравський, Калюжний, Селін, Норенков, Бойко, Олійник, Наумець, Пасіч, Прядун.

«Олександрія»: Єрмаков – Скорко, Кравченко, Мартинюк, Ернандес, Смирний, Сігєєв, Жуніор, Калітвінцев, Шулянський, Ковалець.

Прогноз на протистояння

У матчі немає явного фаворита. На думку експертів, трохи вищі шанси на перемогу в «Олександрії». Але обов'язково варто врахувати той факт, що ЛНЗ гратиме вдома. Фактор рідних стін може зіграти ключову роль, тому варто повірити в можливу домашню перемогу команди з Черкас.

7 жовтня, субота

ЛНЗ – «Олександрія»
Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
ЛНЗ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Каленов (Львів)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гармаш провів 400-й матч в українській кар'єрі
Футбол | 05 травня 2024, 01:12 0
Гармаш провів 400-й матч в українській кар'єрі

На найвищому рівні Гармаш дебютував у жовтні 2007 року

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 79
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.