Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1074
0

В'ячеслав СЕНЧЕНКО: «Вмовити Ф'юрі можна було лише приємним гонораром»

Колишній чемпіон світу розповів про свою реакцію на оголошення бою Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі

В'ячеслав СЕНЧЕНКО: «Вмовити Ф'юрі можна було лише приємним гонораром»
MixSport. В'ячеслав Сенченко

Колишній чемпіон світу з боксу В'ячеслав Сенченко розповів про свою реакцію на офіційне оголошення поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі:

«Я був впевнений, що цей бій відбудеться, адже це цікавий поєдинок як для глядачів, так і для самих боксерів. Бійці матимуть шанс стати абсолютом – а це гарна мотивація вийти до рингу. Тому я був впевнений, що це лише питання часу.

Думаю, в переговори включились представники Саудівської Аравії, з якими Усик підписав не так давно контракт про співпрацю. Це було основним фактором. Вмовити Тайсона можна було лише приємним гонораром. Тому, думаю, його задовільняє сума, яку він отримає після бою, і це була основна причина того, що він погодився».

Бій Ф'юрі – Усик мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова дата – 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024. Місцем проведення стане Саудівська Аравія.

Переможець бою стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій ваговій категорії. Останнім абсолютом у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус у 1999 році.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.