Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2242
0

Бернлі – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 7 жовтня о 17:00 за Києвом

Бернлі – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

7 жовтня на «Терф Мур» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Бернлі» зустрінеться з «Челсі». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Бернлі

Команда минулий сезон провела у Чемпіоншипі. Але та ставка, що була зроблена в 2022-му році, у плані призначення на посаду менеджера Компані, зіграла чудово. У результаті кларетові достроково оформили перше місце у турнірній таблиці, і, головне, повернення до Прем'єр-Ліги. Але на вищому рівні Венсан та його підопічні не особливо вражають. Так, у Кубку Ліги вони змогли послідовно вибити Ноттінгем Форест та Солфорд. Але при цьому на головній арені, в АПЛ, тільки з лісниками закінчили внічию, програючи решті на стартовому відрізку, щоправда, при досить складному графіку. Поступилися і Ньюкаслу, 0:2, але, головне, у мід-вік оформили виїзну перемогу 2:1 на полі прямого конкурента, Лутона.

Челсі

Клуб розчаровує зараз, мабуть, не менше, а то й у рази більше, ніж новобранець Прем'єр-Ліги. Тим більше що аристократи не зараз потрапили в яму - вони не можуть її покинути, при тому, що влітку і новий менеджер з'явився, коли до Лондона повернувся Почеттіно, який прославився тут з Тоттенхемом, і на новачків викинули сотні мільйонів. А Кайседо оновив рекорд покупок синіх, відібравши цей статус у Енцо Фернандеса, що прийшов тільки в січні. Толком нічого не виходить, у тому числі й у Мудрика, який отримав навіть місце у стартовому складі. Тільки в Кубку Ліги вдалося пройти не тільки Вімблдон, а й Брайтон. Але при цьому в АПЛ вигравали тільки у слабенького новачка Лутона. Але з Фулхемом нарешті забив Михайло, і відразу все закінчилося 2:0 на користь гранда.

Статистика особистих зустрічей

Челсі, звісно, вигравав більшість поєдинків. Але 2021-го, в сезоні, який закінчився вильотом Бернлі, він узяв нічию в Лондоні.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що сині зможуть розвинути успіх, спираючись на довгоочікувану перемогу минулого туру. Рекомендуємо погодитися і поставити гостей з Лондона (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»
Бокс | 01 травня 2024, 11:16 6
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Ніколи не забуду пограбування в бою з Хейні»

Український боксер – про поразку в бою за абсолютне чемпіонство

Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 22:45 0
Хто зіграє зі Свьонтек? Визначено першу пару 1/2 фіналу турніру в Мадриді

Медісон Кіз виграла у Онс Жабер у чвертьфіналі тисячника у столиці Іспанії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.