Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1026
0

Евертон – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 7 вересня о 17:00 за Києвом

Евертон – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

7 жовтня на «Гудісон Парк» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Борнмутом». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Евертон

Команда останніми сезонами рятує собі прописку в АПЛ буквально в останній момент, у крайньому турі. Навесні іриски, вже змінивши Лемпарда на Дайша на тренерській посаді, набрали 36 очок - нагадаємо, що Вальядолід тоді ж залишив Прімеру з 40. Можна було чекати вкрай непростого нового розіграшу, і перші поєдинки підтвердили ці скептичні прогнози - починали з 3-х поразок. Але потім сині змогли в Кубку Ліги вибити Донкастер (а минулого тижня – і набагато статуснішу Астон Віллу). А далі звели внічию з іншим аутсайдером, Шеффілд Юнайтед, а після 0:1 з Арсеналом - виграли у Брентфорда, причому в гостях. Втім, потім були сенсаційні 1:2 з новачком-аутсайдером, Лутоном. Там явно чекали зовсім на інший результат.

Борнмут

Клуб у попередньому сезоні, вигравши вчергове право піднятися з Чемпіоншипу, зміг набрати 39 очок, помітно більше, ніж Евертон. Причому перше досягнення було ще за Скотта Паркера, а ось основну частину розіграшу 2022/2023 провели вже за О'Ніла. Але вже в червні зняли і Гаррі, доручивши посаду Андоні Іраолі, що до цього працював лише у рідній Іспанії. Не можна сказати, що баск так добре справляється. Він довго не міг виграти зі своїми підопічними (в АПЛ, у Кубку Ліги послідовно впоралися і з Суонсі, і зі Сток Сіті), беручи максимум нічиї, як було з Вест Хемом, Брентфордом і навіть Челсі. Але й поразки були там, де й очікувалися (і навіть рідше) – Ліверпулю, Тоттенхему та Брайтону. Ну, а в минулому турі і взагалі стався розгром від Арсенала - лондонський клуб забив 4 м'ячі.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сторони обмінялися домашніми сухими перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом протистояння ірисок, що грають удома. Але вишеньки точно не гірші – рекомендуємо ставити на те, що гості не програють (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.