Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2023, 17:58
1047
0

Олег ШЕЛАЄВ: «Мабуть, навіть фани Шахтаря не вірили в перемогу після 0:2»

Колишній півзахисник «Шахтаря» розповів, що допомогло «гірникам» досягти зламу в грі

| Оновлено 05 жовтня 2023, 17:58
1047
0
Олег ШЕЛАЄВ: «Мабуть, навіть фани Шахтаря не вірили в перемогу після 0:2»
ФК Шахтар

В черговому турі групового раунду Ліги чемпіонів з футболу донецький «Шахтар» здобув супервольову перемогу в Бельгії над «Антверпеном» (3:2).

В розмові з кореспондентом Sport.ua, колишній півзахисник національної збірної України і «Шахтаря» Олег Шелаєв розповів, що допомогло «гірникам» досягти зламу в грі, програючи після першого тайму 0:2:

– Як кажуть, до перерви «Антверпен» не помітив «Шахтар». Знову були дитячі помилки в обороні, не відчувалося чіткого плану на гру, кожен намагався тягнути ковдру в свій бік. Переконаний, що навіть найвідданіші фани донеччан не вірили, що ще можна врятуватися.

– Але факти – вперта річ: в другому таймі в Антверпені на футбольному полі вже був дещо інший «Шахтар».
– Передусім, «Шахтар» почав значно вище оборонятися, не дозволяючи господарям подовгу контролювати м'яч і, додавши у відборі, змушував помилятися. Це щастя, що вчора за рахунку 0:2 суперником «Шахтаря» була команда з Бельгії, де поважають відкритий футбол. Якби опонентом були ті ж німці, то у донеччан не було б жодних шансів. Молоді ж «містяни» запанікували і доклали зусиль, аби створити собі проблеми. Адже, принаймні, два голи були забиті після їхніх елементарних помилок.

– Відчувається, що незважаючи на перемогу «Шахтаря», ви залишилися незадоволені його діями в Антверпені.
– Я завжди намагаюся бути реалістом. Враження, дійсно, залишилося двояке від гри донеччан. Так, був непоганий другий тайм в їхньому виконанні, але якби не везіння, то гості навряд чи уникли б поразки. Ба більше, згадуючи, як розгорталися події в матчі, то навіть нічийний підсумок вважався б успіхом. Але це вже нехай «Антверпен» виясняє, чому провалив другий тайм, чому примудрився не реалізувати пенальті в компенсований час. «Шахтарю» ж треба щось робити з цим катанням на гойдалках. З такими перепадами на пристойні результати складно розраховувати.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.